14 ani de H2O


Data și ora:
Gazdă:
Shop H2O, str. Calea Dorobantilor nr 48, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Vineri 5 mai facem 14 ani de H2O!
Te asteptam pe tine, pe toti cei care ne-au fost alaturi la evenimente, riderii care ne-au insotit in toti anii astia, prieteni, prieteni ai prietenilor, iubitori de sport extrem si un vibe de zile bune pe Calea Dorobantilor nr 48 sa sarbatorim impreuna.

Am inceput toata treaba in 2002 cu importurile de Palmer Snowboards si Spy Optics, ne-am lansat cu adevarat in 2003 cu cel mai mare portal de sport extrem din Romania si am dezvoltat unul din cele mai longevive boardshop-uri.
In 2005 am lansat kiteurile oficial pe Plaja H2O, apoi ne-am construit casuta la munte pe gustul riderilor in Apres Ski Bar H2O. Ne-am dat si cu wakeboardul la Zumbaala, ne-am dat street cu voi si in parcuri si am intarit comunitatea de rideri prin peste 100 de evenimente care se intind peste ani.
Am tinut mortis sa aducem branduri de top de sport extrem si am reusit sa le sustinem in piata de la inceput. Toate astea au fost posibile datorita tie si iti multumim.
De la cativa rideri care si-au indeplinit dorinta lor de sport extrem si au vrut sa ofere asta tuturor riderilor, am ajuns sa fim peste cincizeci in echipa in mai multe locatii cu zeci de mii de prieteni.

Prietenii nostri de la Gradina Dorobanti ne sustin pe gustul nostru cu voie buna si cu alegeri fresh asa cum ne-au obisnuit. Chill D o sa ne asiste muzical si ne asteptam la surprize de la DJii care si-au petrecut iernile prin munti si verile la mare alaturi de noi. Ne stii activi, asa ca ne facem loc de joaca prin Kendama la un workshop numai pentru tine. Incununam tot cu un Videomapping pentru H2O Shop deschis cu Buletine de Discount si 10% off la Rip Curl colectia noua.

Avem tot ce ne trebuie pentru o zi de nastere, mai ramane ca tu sa faci gasca mare si pusa pe spiritul H2O.

Muzica si voie buna:

▶ Chill D
- https://www.facebook.com/chilldb/
- https://soundcloud.com/chill_d
- https://www.mixcloud.com/chill-dobric%C4%83/

Ne vedem vineri!

#weareh2o

Alte sugestii

22 Ian
BUCURESTI OPEN BUSINESS NETWORKING EVENT
Food & Drink
Începe la 13:00  |  Bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 2A, București 040241, Romania
26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente