3 ani de 321sport: Our Best 10K


Data și ora:
Gazdă:
Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

321sport Running Culture împlinește 3 ani în februarie 2018, timp în care ne-am făcut o mulțime de prieteni și am creat amintiri care ne vor fi alături toată viața. Programul #dela1la21, cel mai mare proiect al nostru, a debutat pe 7 februarie 2015, iar de atunci am organizat sute de antrenamente în care am reușit să convingem oamenii să facă primii pași în alergare alături de noi.

Sărbătorim printr-o alergare prin centrul orașului pe care am numit-o "Our Best 10K". I-am spus Best nu pentru că urmărim vreun personal best, ci pentru că va trece prin locurile pe care le iubim în acest oraș. Atenție: nu este o cursă sau o competiție oficială, ci o petrecere urbană care-și propune să inspire cât mai mulți oameni să alerge. PS: Este posibil să iasă 11K, dar sună mai bine 10K :-D

Pe scurt, alergarea asta reprezintă spiritul 321sport: facem o sărbătoare din sport și le arătăm tuturor că niciodată nu-i prea târziu să vină în echipa noastră.

Traseu: Herăstrău (intrarea dinspre Piața Charles de Gaulle) - Arcul de Triumf, Piața Victoriei, Calea Victoriei, Parcul Iorga, Piața Romană, Bd. Dacia, Dolci Coni (ne oprim să mâncăm cea mai bună înghețată din București), Str. Dumbrava Roșie, Parcurile Ioanid și Grădina Icoanei, Str. Artur Verona, Bd. Magheru, Str. C. A. Rosetti, Piața Revoluției, Novotel, Teatrul Odeon, Casa Capșa, Casa Armatei, Grand Hotel de Boulevard, Palatul CEC, Muzeul Național de Istorie, Dâmbovița, Str. Apolodor, Bd. Unirii, Palatul Bragadiru, Academia Română, The Ark, Piața de Flori, Bd. George Coșbuc, Str. Xenofon, Parcul Carol, metrou Tineretului (de aici luam metroul până la Universitate, să aveți cartele la voi), Universitate, Centrul Vechi, The Urbanist (final stop, ne oprim și bem o bere la final de eveniment).

Te rugăm să respecți câteva reguli dacă vrei să alergi noi:
1. Regulile de circulație sunt sfinte. Ne deplasăm exclusiv pe trotuare și lăsăm loc pietonilor să treacă pe lângă noi.
2. Suntem ca o familie și avem grijă unii de ceilalți, nu lăsăm pe nimeni în urmă și nici nu oferim un premiu pentru cine ajunge primul.
3. Dacă viteza este tot ce contează pentru tine și vrei să arăți cât de cool ești, te invităm să alergi cu alt grup pentru că noi oricum o să fim mai cool decât orice ego personal.
4. Ia cu tine o cartelă de metrou (ne vom deplasa două stații cu metroul), niște bani (pentru înghețată și berea de la final), un bidon/sticlă cu apă pentru traseu și cheful de distracție.

Ne vedem la party :-)