4 ani de Divertiland Water Park


Data și ora:
Gazdă:

Str. Divertismentului No.1, Chiajna, Romania, 077040

Despre

De 4 ani aducem valurile mai aproape!

Va asteptam pe 13, 14 si 15 august sa sarbatorim impreuna #ZiuaDivertiland! V-am pregatit 3 zile pline de distractie si o aniversare pe cinste.

Pentru ca ne dorim sa sarbatorim 4 ani de distractie impreuna, am creat workshop-uri atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, astfel incat voia buna sa o impartasim cu voi toti: codite impletite, atelier de moristi, petus inventus/atelier de reciclare, tatuaje temporare si multe alte activitati.

Nu va lipsi de la petrecere programul nostru special de #SpumaParty: sambata aducem spuma la Easy Breeze, duminica in Super Paradise, iar luni va avea loc la scena de la piscina cu valuri.

Cea mai mare provocare va fi Treasure Hunt- MAREA CAUTARE DE COMORI, organizata in incinta parcului. Va garantam ca va veti distra pe cinste si, in plus, miza este una foarte tentanta: 4 INVITATII PE VIATA la Divertiland Water Park.

Si ce ar fi o aniversare de 4 ani fara un MC? Si inca ce MC: cel mai bun entertainer de evenimente, cea mai buna voce de radio si cea mai de gasca persoana publica - GEORGE VINTILA (PRO FM)!

Credem ca v-ati convins ca nu puteti rata cele 3 zile de distractie la Divertiland Park! Va asteptam!

Preturi:
Sambata - 65 lei
Duminica - 65 lei
Luni - 40 lei

Alte sugestii

VIDEO
15 Feb
Flowprints | cursuri dans contemporan
Sport
Începe la 13:00  |  Strada Tăbăcarilor 14, București 030167, România
22 Feb
Anotimpuri
Târg
Începe la 10:00  |  Strada Tudor Arghezi, București, Romania
22 Feb
Dichisar de Martie
Târg
Începe la 10:00  |  Timpuri Noi Square, Cladirea 2, etajul 1
Vezi mai multe evenimente