6JP - Spectacol Aniversar - Alina Manole & Raul Kusak

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Piața Alexandru Lahovari 7, București, Romania

Despre

Se împlinesc 6 ani de la prima apariție scenică a spectacolului-concept Joia Păcătoșilor – Alina Manole & Raul Kusak. Ca în fiecare an, aniversăm acest experiment de teatru și muzică, pentru care au fost scrise, în timp, mai multe scenarii (deși mai potrivit ar fi să le spunem „povești”).Vă invit așadar pe 30 martie 2018 în sala Teatrelli, sală elegantă și potrivită pentru mărturisiri păcătoase, începând cu ora 19:00.
În plus, așa îmi voi face una dintre cele mai frumoase aniversări de zi de naștere :)

“Joia Pacatosilor – Alina Manole & Raul Kusak”* este o poveste muzicala despre dragostea reala. Premisa incomoda de la care porneste povestea este aceea ca nu exista exclusivitate absoluta in relatiile de cuplu. Ca nu exista adult care, desi implicat intr-o relatie, sa nu se simta atras si de alte persoane. De la atractie la fapte, de la o aventura la despartire, de la minciuna la marturisirea adevarului si consecintele acestuia... iata episoade de viata pe care le defineste povestea “pacatosilor”.
Alina Manole si Raul Kusak au gandit impreuna acest spectacol-concept al carui debut a avut loc in 2012, in “joia neagra” de dinaintea sarbatorii de Pasti. Fara a avea nicio legatura in sine cu subiecte/coordonate religioase, aceasta intamplare a dat titlul spectacolului, jucat/cantat de atunci in oricare zi a saptamanii. Despre rolul terapeutic al conceptului s-a tot scris in ultimii 6 ani. La fel s-a scris si despre magia celor doi artisti, a caror energie si eleganta muzicala se contopesc in trairi de scena aparte, intr-o stare incredibil de intima cu cel care asculta.
Scenariul povestii este scris de Alina Manole. Cantecele care sustin traseul pacatosilor sunt, de asemenea, compuse de artista. Niciun spectacol nu este insa la fel cu celalalt pentru ca dinamica povestii are de-a face cu doua personaje, reprezentate de Alina si de Raul, iar opiniile unui pianist, exprimate cu ajutorul pianului, sunt de multe ori surprinzatoare... :)

Profilul celor doi artisti, personaje in “Joia Pacatosilor”, schitat pentru cine (inca) nu-i cunoaste, arata cam asa:

Alina Manole este “pacatoasa“ care isi asuma greselile fiecaruia dintre noi, cele spuse in soapta, cele vorbite pe la colturi (de Luna Patrata), cele spuse in somn. Ironia, jocul de-a drama, adevarurile „incomode” se regasesc in piesele pe care le compune, in atmosfera eleganta a fiecarei aparitii in public.
Raul Kusak este artistul care picteaza calea marturisirilor cu acorduri de pian, dintre cele care deschid poarta spre inima. Magia prin care acest pianist minunat transforma notele in cuvinte e disponibila doar Cunoscatorilor, nu de teorii muzicale, ci de viata si dragoste.

Spectacolul va avea loc pe data de 30 martie 2018, la Teatrelli, de la ora 19:00.

*este recomandat DOAR persoanelor peste 18 ani
Accesul este posibil doar pe baza biletului disponibil online sau la casa de bilete din Piața Lahovari nr 7