8 martie la Therme e numai pentru tine!

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Balotesti, 077015, Romania
Organizator:

Despre

Bucură-te de mai mult timp pentru tine și răsfățul tău!

De 8 martie doamnele primesc mai mult timp de relaxare și răsfaț și sunt așteptate cu momente speciale de muzică live, stații de hairstyle, măști faciale cu argilă Caolin și extract de sfeclă roșie, ore de Aqua Fitness pentru doamne, arome florale pentru Aufguss, toate incluse în tariful de acces!

Alege-ți momentul preferat din programul special sau alege-le pe toate! 8 martie e numai pentru tine!

În plus, te poți bucura de preparatele culinare Fresh & Ready pregătite special pentru doamne de către Chef Lucian Dobre - le găsești în restaurantul The Palm în fiecare zi a perioadei 1-8 martie.

Măștile cu argilă Caolin și extract de sfeclă roșie vor fi disponibile în sauna Rainforest.

Aceste măști stimulează procesele organice la nivelul tenului, îl remineralizează, stimulează circulația sanguină, exfoliază pielea și revitalizează celulele. Efectul lor calmant și reconfortant este evident încă de la prima aplicare, ceea ce le recomandă ca tratament ideal de relaxare pentru tenul obosit și deshidratat. Argila Caolin extrage delicat impuritățile din piele fără să-i irosească uleiurile naturale, și în același timp exfoliază, curăță și stimulează circulația.

Ceaiul de lemn dulce Woman’s Tea te va răsfăța în această zi după sesiunile de Aufguss. Acest ceai susține funcționarea normală a glandelor corticosuprarenale și a sistemului hormonal feminin, ajută la menținerea sănătății arborelui bronșic, protejează mucoasa gastrică, reduce disconfortul la nivelul articulațiilor și accelerează tranzitul intestinal.

Descoperă beneficiile Gold Matrix Nourishing Cream & Mask Treatment doar pe 8 martie!

Gold Matrix Nourishing Cream este o cremă mătăsoasă pentru ten normal și uscat. Conținutul echilibrat de niacinamida aduce mai multe beneficii pielii: sprijină diferențierea stratului cornos, stimulează sinteza lipidelor în epidermă și susține bariera naturală a pielii. În plus, niacinamida stimulează refacerea și remodelarea colagenului din derm și uniformizează tonul pielii prin inhibarea transferului de melanozomi la celulele epidermice. Produsul conține, de asemenea, suc de rodie, derivat special al vitaminei C și un complex unic de aur pur coloidal cu effect "soft focus” pentru un aspect mai uniform al pielii. După aplicarea cremei urmează masca Gold. Beneficiile măștilor de aur din gama Matrix sunt vizibile imediat: tenul este intens hidratat și catifelat, ceea ce îi conferă o luminozitate excepțională. Acest efect se datorează concentrației mari de rodie, fruct bogat în elagic – antioxidant puternic cu avantaje pe termen lung pentru ten.

Tratamentul Gold Matrix (crema + masca) va fi disponibil pe 8 martie, exclusiv în zona Elysium, la prețul de 40 de lei. Măștile vor fi aplicate de un specialist wellness în cadrul unei ședințe de 15 minute.

Vă așteptăm pe 8 martie să celebrăm împreună feminitatea și cu relaxare, răsfaț și alte surprize!