Curs ”Cercul Siguranţei” pentru părinţi


Când:
24 Martie 16:00 18:00
Gazdă:

Strada Barbu Delavrancea, Nr 15, Bucharest, Romania, 011351
Organizator:

Despre

Știi care sunt nevoile copilului tău și cum să răspunzi corect acestora? Crezi că ești un părinte suficient de bun? Crezi că ai nevoie să îţi îmbunătăţești abilităţile de părinte sau viitor părinte?

De ce să te înscrii la curs?

Programul de Educaţie Parentală Cercul Siguranţei este un program de educaţie parentală centrat pe relaţie, dezvoltat de Cooper, Hoffman & Powell;
Are la baza cinci decenii de cercetări referitoare la modul în care este (sau nu este) sprijinită dezvoltarea sentimentului de siguranţă în relaţiile de atașament.
Oferă o hartă foarte simplă a înţelegerii relaţiilor cu copiii și nu numai.

Obiectivele cursului:

- Vom dobândi o înţelegere mai clară asupra rolului ataşamentului în relaţiile noastre cu copiii;
- Vom antrena capacitatea de observare pentru a diferenţia nevoile specifice copiilor;
- Vom învăţa să folosim reflecţia asupra propriilor experienţe, pentru gestionarea propriilor emoţii;
- Vom identifica, recunoaște şi vom pune în cuvinte experienţa emoţională a copilului, ajutându-l astfel pe acesta să își autoregleze emoţiile;
- Vom descifra mai bine semnalele copilului, astfel înţelegându-i comportamentele ca informaţii despre ce se întâmplă în relaţie, rezultând mai puţine momente de confuzie şi frustrare şi mai multe experienţe de cooperare şi bucurie.

Principalul beneficiu al părintelui este că va ști să aplice lucrurile învăţate la curs în viaţa personală.

Scopul cursului este de a exersa metodologia ”Cercul Siguranţei” și de a facilita crearea de relaţii de atașament semnificative și securizante pentru copii.

Learning Facilitator: Silvia Mișu, educator parental autorizat "Cercul Siguranţei", cu peste 18 ani de experienţă educaţie formală și nonformală.

Cursul este gândit să se desfășoare timp de 7 întâlniri săptămânale, timp de 2 ore și jumătate.
Prețul cursului este de 910 de RON și se poate plăti în 2 rate.
Cursul are loc Sâmbăta, de la ora 15:00-17:30;
Locaţia cursului: Strada Barbu Delavrancea, nr. 15, București.

Înscrierile se fac în formularul din acest link: http://bit.ly/1Nz904Q

Pentru întrebări, nu ezita să ne contactezi. :)

Acest curs se adresează tuturor celor care au un rol semnificativ în creșterea și îngrijirea copiilor și care nu înţeleg de ce copilul se comportă într-un anume fel, de ce ei înșiși reacţionează neadecvat, cum pot să își îmbunătăţească relaţia cu copiii, dar în mod special părinţilor, viitorilor părinţi, bunicilor, educatoarelor și îngrijitoarelor din creșe, grădiniţe și școli.

Avem doar 10 locuri disponibile pentru fiecare grupă de curs. Desfășurăm activităţile cu un număr mic de participanţi, în așa fel încât atenţia trainerului să fie distribuită egal către toţi și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activităţi.

Părinţii aleg activitățile noastre pentru că aici învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilităţi precum încredere în sine și în ceilalţi, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, părinţii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalţi, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alţi părinţi.

Dacă simţi să recomanzi acest curs sau alte activități PlaYouth și altor părinţi, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ţi-am fi extrem de recunoscători. Mulţumim!
-------------------------------------------------------------------------------------------
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea ta și a copilului tău, în relaţie cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intri în conversaţie cu noi. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro.