ABBA Tribute Band Revival pe 7 octombrie la Hard Rock Cafe


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

ABBA Tribute Band REVIVAL™, votata in unanimitate de Asociatia Agentilor Muzicali britanici drept cea mai buna formatie tribut Abba din Marea Britanie, concerteaza din nou la Hard Rock Cafe, in data 07 octombrie, de la orele 22:30.
Publicul va avea ocazia să asculte live piesele care au făcut din ABBA cea mai bună formaţie pop din lume în anii ’70-’80: “Mamma Mia”, “Fernando”, “The Winner Takes It All”, “Chiquitita”, “Waterloo”, “SOS”, “Knowing Me Knowing You”, “Take A Chance”, “Dancing Queen” şi multe altele.

La mai putin de 6 luni de la primul concert sold out sustinut in Romania, ABBA Tribute Band REVIVAL™ revine pe scena Hard Rock Cafe. Show-ul REVIVAL™ ABBA s-a dovedit a fi un succes răsunător atât în Marea Bitanie, cât şi în restul lumii, uimind publicul european, dar şi pe cel din Orientul Mijlociu.

Din vara anului 2006, Lisa (Anni Frid), John (Benny), Nina (Agnetha) şi Marcus (Bjorn) au făcut ca ABBA REVIVAL™ să devină din ce în ce mai bună. Lisa declara: “Nu este vorba doar despre interpretarea melodiilor. Trebuie să devenim ABBA. Fiecare vers al fiecărei melodii, fiecare nuanţă din fiecare vers şi refren sunt înrădăcinate în subconştientul audienţei şi nu avem voie să greşim. Este cea mai bună metodă de a ne aduna forţele că să realizăm un spectacol măreţ.”

Pentru acest eveniment au fost puse in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

Categoria 1: loc in fata scenei - 90 lei
Categoria 2: loc la masa - 70 lei
Categoria 3: loc in picioare – 40 lei
VIP : loc in fata scenei si poza cu formatia - 150 lei

Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro, iabilet.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si la Hard Rock Cafe.

Partener media: Magic FM

Link prezentare trupa:
https://www.youtube.com/watch?v=fZtX1dxrHZE