Ad Hoc - Concert aniversar 8 ani / Centru


Data și ora:
Gazdă:

Calea Victoriei 48 - 50, Pasajul Victoria, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Trupa Ad Hoc sărbătorește 8 ani de activitate la Centru, pe 27 mai.

Trupa transilvăneană își poartă ascultătorii pe tărâmuri fantastice, prin povești mistice și legende vechi de când lumea, în acorduri de Punk Acustic Folcloric Medieval. Pentru că şi-au propus să spargă tiparele prin îmbinări sonore neaşteptate, concertele Ad Hoc sunt adevărate spectacole: cu piei, blănuri, tatuaje croite pe măsura atitudinii lor, energia specifică eroilor din vremurile legendare fiind astfel adusă în prezent.

Povestea lor sună cam așa: În 2009, în România, o nouă poveste începe să prindă viaţă. Doi călători se întâlnesc pe acelaşi drum şi decid să se aventureze mai departe împreună, fără să ştie clar unde vor ajunge sau cum vor creşte împreună. Pentru început, cântau muzică de cameră pe străzile din Oradea. Dar, ca în orice călătorie, drumul nu e niciodată drept şi nici acelaşi; personajele evoluează, aventurile şi scopul de asemenea. Astfel, au pornit de la un duet stradal, ajungând o haită de patru flăcăi şi-o zână, bine clădiţi şi frumoşi, care îmbină atitudinea punk cu instrumentele acustice, filozofiile şi elementele folclorice româneşti cu o melodie şi o tehnică medievală.

De la balade sincere şi triste la piese parcă rupte din furtună, muzica lor îmbină sonorităţi, ritmuri şi idei medievale, rock şi folclorice româneşti, uneori surprinzând cu inserţii din toate părţile şi sunetele lumii.

Ad Hoc înseamnă:
Sergiu Corbu Boldor (vioară, mandolină, voce şi poveşti)
Igor Antoniuc “Făt-Frumos” (chitară, voce)
Andrei Nagy “Vampiru`” (violoncel)
Gheorghe Corina (vioară)
Roxana Zanga (tobe)

Intrare: 15 RON