After.Life: un spectacol de dans contemporan


Data și ora:
Gazdă:

Strada General Eremia Grigorescu 10, București, Romania
Organizator:

Despre

After.Life este un spectacol de dans contemporan cu multiple elemente de explorare artistică și o singură întrebare: ce se află dincolo de ceea ce cunoaștem?

Pe 11 octombrie, After.Life este găzduit de POINT pentru o nouă întâlnire cu publicul, după premiera din 27 septembrie, la CNDB.

Prețul biletului este de 30RON și poate fi achiziționat prin Eventbook: http://bit.ly/2xYcwIw

▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

Prin elemente de contact improvisation, butoh, proiecții video, basme, improvizație muzicală și marionete, artiștii creează un spațiu poetic în care pun la încercare prejudecăți și așteptări convenționale, explorând ceea ce ar putea să existe mai departe.

”Înainte să vorbim despre ce se întâmplă după, ne întrebăm ce este acum și aici, cât și ce a fost înainte. Cine este privitorul? Care este perspectiva din care privim? La intersecția acestor întrebări intervine misterul. ”

Sasha Dodo este un coregraf, regizor și poet rus care creează în cadrul laboratoarelor și spectacolelor sale un mediu al improvizației, unde experimentul și cercetarea sunt infinite. Materialului coregrafic i se oferă un context complex și abstract, dar bine structurat. Această abordare oferă creațiilor sale un iz poetic și inovator, desprins parcă dintr-o galaxie paralelă, fascinantă pentru public și interpreți.

Împreună cu dansatoarele Virginia Negru, Simona Baciu și Smaranda Găbudeanu, muzicianul Cătălin Diaconu și artista video Elena Muchnaya, Sasha Dodo a creat un spectacol-nucleu, din care în perioada următoare scenele se vor desface, vor fi puse sub lupă și explorate în detaliu printr-o serie performance-uri în spații neconvenționale.
Spectatorul are acum șansa de a se afla la intersecția acestor căutări, în spațiul de maximă bogăție și varietate de mijloace, idei și imagini.

Katya Zorina, artist asociat al proiectului, se definește ca poetă a spațiului,analistă și consultantă în sistemul Human Design și BG5 (inginerie de grup)
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

After.Life
de: Sasha Dødø
cu: Negru Virginia, Simona Baciu, Smaranda Gabudeanu
muzică live: Catalin Diaconu
video-proiecție: Lena Muchnaya
lumini: Alexandros Raptis
costume: Georgiana Gherghisan
decor: Evgheni Pînzari

mulțumiri: Alexandra Andrieș, Marian Cîtu
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

Acest proiect cultural este finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de catre Primaria Municipiului BUcuresti prin Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti ARCUB.

Parteneri: Centrul Național al Dansului București, Make a Point, Biblioteca Națională a României, Romano ButiQ, Grupul de inițiativă Civică Lacul Tei, Palatul Universul, UNATC „I.L.Caragiale”, Hipocampus, Sudioul Universul

Parteneri media: Garbo, LiterNet, Modernism, onlinegallery.ro, Feeder.

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente