Agenda Bio #5 - Editie aniversara

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:
Strada Dionisie Lupu, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Agenda Bio - Editie aniversara- 13- 14 mai 2017 - sarbatorim un an de evenimnete dedicate unui stil de viata sanatos in curtea si gradina minunatei locatii Casa Universitarilor Bucuresti, intre orele 10:00 si 20:00 in ambele zile.

Pentru ca stim ca te preocupa sanatatea ta si a familiei tale. Si mai stim ca esti in cautarea fericirii adevarate. Asa ca iti venim in intampinare cu un eveniment complet despre ce inseamna sa ai un stil de viata sanatos si unde sa cauti fericirea!
Dar pe langa sanatatea fizica, extrem de importanta pentru o stare de bine este si sanatatea mentala, echilibrul interior, limpezimea si energia.

In cadrul evenimentului reunim specialisti din diverse domenii si activitati, cu scopul de a va vorbi despre diferitele metode prin care sa atingeti starea de bine.

CONFERINTELE si SEMINARIILE sustinute de acestia sunt gratuite in cadrului evenimentului si sunt special concepute pentru a se adresa unui public larg, dornic sa afle cat mai multe informatii utile.

Agenda Bio cuprinde in programul sau si ATELIERE PENTRU COPII permanente pe durata evenimentului. Atelierele sunt o modalitate distractiva de a-i invata pe cei mici sa lucreze cu diferite materiale, sa isi dezvolte imaginatia si atentia.

Va asteptam la Agenda Bio, editia a 5-a
Sambata si duminica, pe 13 si 14 mai 2017
Casa Universitarilor Bucuresti
Str. Dionisie Lupu 46 (zona Piata Romana, doua strazi in spatele cinema-ului Patria)
intre orele 10:00 si 20:00.
Intrare: 8 lei/ persoana/ zi
Copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

Pentru detalii si inscriere ca expozant in cadrul targului va rugam sa ne scrieti pe adresa agendabio.contact@gmail.com