Ajuta-l pe Mos Nicolae sa imparta zambete!


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

It's that time of the year again!

Noi abia o asteptam pentru ca avem iar ocazia sa facem bucurii pentru pitici.
Mai exact se apropie luna decembrie si ca in fiecare an, de Sfantul Nicolae, Asociatia Zambetul Ingerilor, impreuna cu partenerii, organizeaza o zi de sarbatoare pentru aproximativ 200 de copilasi din diferite centre de plasament din Bucuresti sau care provin din familii nevoiase.

De fiecare data, transformam ziua de 6 decembrie intr-o zi cu multe motive de bucurie, veselie si zambete pentru cei care nu au sansa sa fie vizitati de Mos Nicolae si a caror ghetute raman mereu goale. Noi, impreuna cu partenerii, voluntari si vedete devenim ajutoarele lui Mos Nicolae si il ajutam prin timpul , energia si munca noastra, sa imparta zambete

Am facut din acest eveniment caritabil o traditie. Ne aflam la cea de-a 4 a editie.
Evenimentul se va desfasura, la fel ca anul trecut, la Beraria H. Chef Jakob Hausmann va gati in acea zi, un meniu de 3 feluri pentru copilasi.
Trupa Jukebox va sustine un concert de 45 de minute, mai multe persoane publice se vor transforma in voluntarii Asociatiei Zambetul Ingerilor. Ei vor fi cei care vor servi/strange masa copiilor, vor face pachete cu dulciuri pe care cei mici le vor lua la plecare si cu totii impodobim bradul mai devreme pentru a aduce bucuria mai repede.