Alina Botei : For Echo


Data și ora:
Gazdă:

Calea Victoriei, București, Romania
Organizator:

Despre

Green Hours prezintă:

Alina Botei
For Echo

---voice, guitar, visuals---

"Echo sau povestea căutării întregului

În legenda Daphnis și Chloe Scriitorul antic grec Longos propune o istorisire a destinului lui Echo, a celei ce poate purta, simbolic, puterea persistenței spiritului după distrugerea corporală/fizică, dar și impregnarea memoriei cu elemente particulare ale unor obiecte, evenimente, stări, ce pot reveni, astfel, fragmentate în gând.
Descrierea lui Echo apare în legenda istorisită de către Daphnis către Chloe, cei doi aflându-se la malul apei, privind bărcile cu pescari. Chloe este surprinsă să audă cântul pescarilor repetat în apropierea apei, astfel că Daphnis începe povestirea legendei nimfei. Echo, deși era fiica unei nimfe, crescând printre ființele asemeni acesteia, era și fiica unei fințe umane, tatăl fiind muritor, fapt ce o desemna și pe ea asemeni acestuia. Aflându-se în preajma nimfelor a preluat de la acestea virtuozitate muzicală, ceea ce l-a indignat pe Pan, invidios pe calitățile dobândite de către muză. Acesta îi influențează pe oamenii tărâmului făcându-i să o distrugă pe Echo și să împrăștie fragmentele sale,ce încă purtau sunet, pe Pamânt.
Prin acest proiect muzical-vizual propun o personificare a muzei Echo, povestea acesteia putând reprezenta defragmentarea elementelor caracteristice a unei oricare ființe umane, ce au creat sau creează spiritul acesteia. Iar, odată regăsite, pot recrea întregul sau măcar sugera."

intrare:
- 15 lei - achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
- 20 de lei - achitat în ziua evenimentului (redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică :) - în limita a 6 locuri)

rezervări:
# ideal din timp - pe concerte@greenhours.ro (cf. în max. 48 ore)
# doar la urgenţă - 0788 452 485 (L-V: 11-18)

http://greenhours.ro/

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 - max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green...
☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.