Alternosfera - BT Live#3


Data și ora:
Gazdă:

Strada Constantin Mille 4, București, Romania
Organizator:

Despre

Alternosfera @ BT Live
powered by Banca Transilvania

Intrare: 50 lei
Biletele au fost puse in vanzare in avans, la bar si online pe https://eventbook.ro/music/bilete-concert-alternosfera-bt-live-club-control
--------------------------
Povestea trupei Alternosfera a început în 1998 și s-a propagat cu forță de îndată ce piesa „Wamintirile”, a invadat posturile de radio și televiziune din Republica Moldova și România. Brand-ul deosebit de chitară grunge şi clape armonioase dau trupei din Chişinău melodicitate şi originalitate şi o înscrie pe lista numelor esenţiale ale scenei alternative actuale.

Printr-o prezenţa live impresionantă şi materiale de studio lucrate meticulos (cinci albume şi un EP), dar și datorită unui fanbase remarcabil și fidel, Alternosfera a devenit unul dintre headlinerii favoriti pentru evenimentele de mare amploare din întreaga țară.

Învăluită în misterul conceptelor de show promovate prin „Virgula Tour” și „Epizodia Tour”, Alternosfera urcă în premieră pe scena clubului Control cu povestea celui mai nou album „Haosoleum” (2015) și va susține un concert de neuitat în cadrul seriei BT Live.

www.facebook.com/Alternosfera
----------------------------------------------
BT Live reuneşte câteva dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii alternative româneşti.

Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.
www.bancatransilvania.ro