Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut - lansare album


Data și ora:
Gazdă:

Strada Constantin Mille 4, București, Romania
Organizator:

Despre

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut
lansează albumul “S-a Rezolvat. Nu Se Poate”
@ Control

+Brutus! bar special offer ( 50% discount after 22.00h)
----------------------------------

"Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut este o trupă de Post-Rock/Tripcore fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead.
La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) și Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin).

La aproximativ un an de la fondarea propriu-zisă a grupului, băieții lansează primul material Full-Lenght, numit “S-a Rezolvat. Nu Se Poate”, ce va conține 9 piese exclusiv instrumentale, cu intervențiile vocale ale actriței Isabela Neamțu.
Albumul își propune să trimită ascultătorul într-o stare de relaxare dar și de conflict, acesta făcând referire prin intensitatea fluctuantă si titlurile pieselor la diversele trăiri si întamplări pe care oamenii le întâmpină în viața de zi cu zi.

#Mvntele vă așteapta la lansarea oficială a albumului în Club Control (normal, d’oh) pe data de 19 Septembrie."