Amorphis - Under The Red Cloud World Tour


Data și ora:
Bilete:
60 - 80 de lei
Gazdă:

The Roman Arenas, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Dupa ce au fost headlinerii festivalului Metalhead Meeting in 2015, finlandezii de la Amorphis se intorc la Bucuresti anul viitor pe 3 aprilie la Arenele Romane (cort incalzit), pentru a ne prezenta cel mai recent album al trupei: "Under The Red Cloud" dar si hiturile care i-au facut celebri de atatia ani, in cadrul unui show de peste 90 de minute.

Formata in 1990, trupa finlandeză Amorphis a avut o ascensiune rapida pe scena metalului international, stilul abordat la inceput fiind death metal, insa, o data cu trecerea timpului, stilul trupei a evoluat catre progresiv metal sau folk metal.

Amorphis au revenit cu al 12-lea material de studio dupa o pauza de 2 ani. Albumul 'Under The Red Cloud' a fost lansat pe 4 septembrie si a fost si este indelung laudat de presa de specialitate. Fara niciun dubiu este albumul anului in Finlanda, reusind sa detroneze trupe precum Nightwish, Children Of Bodom sau Stratovarius in ochii criticilor muzicali. Comparat deseori cu Tales from the Thousand Lakes sau Elegy, Under The Red Cloud este in egala masura o capodopera a metalului in general.

Chitaristul Esa Holopainen a declarat urmatoarele: "Turneul mondial Under The Red Cloud a debutat exact dupa lansarea albumului cu showuri alaturi de Nightwish si Arch Enemy. Sunt foarte bucuros sa continuam turneul in martie in Eruopa. Va fi cel mai mare turneul European al nostru de pana acum si vom avea o serie de invitati speciali alaturi de noi pe scena. Va fi epic! Asa ca ne vedem la concerte !"