Ana Dubyk & Albert Tajti

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Carol Davila, nr. 1, Bucharest, Romania, 050451
Organizator:

Despre

Ana Dubyk a studiat pian clasic și canto clasic la liceul de muzică din Timișoara, continuând cu secția de jazz a Universității Naționale de muzică din București, iar actualmente este studentă la Master în cadrul secției de jazz de la Prins Claus Conservatory din Groningen, Olanda.
A cântat în diferite cluburi și festivaluri din România, Olanda și Republica Moldova (Filmul de Piatra, JazzTM, ShortsUP etc). A colaborat cu muzicieni din Italia, Coreea, Spania, Rusia și cu muzicieni români precum Toma Dimitriu, Albert Tajti, Mihai Iordache, Răzvan Cojanu etc. Face parte din grupul a capella The Twisters, alături de care a colaborat cu pianistul de jazz, compozitorul și profesorul Mircea Tiberian în musical-ul "Jazzy Tarot".

Albert Tajti este unul dintre cei mai reprezentativi pianiști de jazz din România. S-a născut în Piatra Neamț, în 1984, și a început studiile muzicale în școala primară. În aceeași perioadă și-a descoperit pasiunea pentru muzica jazz, urmând a-și concentra întregul viitor artistic în aceasta direcție. A colaboorat cu unii dintre cei mai buni muzicieni de jazz din România: Luiza Zan, Nadia Trohin, Ana Cristina Leonte, Nicolas Simion, Cristian Soleanu, Alex Man, Sorin Romanescu, Ciprian Pop, Michael Acker, Răzvan Cojanu, Vlad Popescu, Octavian Scurtu; fiind în același timp prezent pe scenele celor mai importante festivaluri: Bucharest Jazz Festival, Green Hours International Jazz Festival, Alba Jazz, Jazz TM, Dobrojazz, The Gardener Jazz Festival, Csiki Jazz, Street Delivery.

Artist support 25 ron
RSVP 0752206746

Va asteptam cu drag, de fiecare data!