Apus Acustic 11 / Sarmalele Reci acustic


Data și ora:
Gazdă:

Mircea Eliade nr 16, Bucharest, Romania, 012014
Organizator:

Despre

Grădina Floreasca
prezintă

Apus Acustic 11 / Sarmalele Reci acustic
12 iunie, ora 19.30
Grădina Floreasca (Bd. Mircea Eliade nr.16)

Luni seară vă invităm la un spectacol de muzică şi improvizaţie, în care Sarmalele Reci prezintă repertoriul trupei în variantă acustică. Interpretarea inedită a celor mai iubite balade şi a şlagărelor cele mai fredonate ale Sarmalelor Reci, reorchestrate pentru instrumente acustice (chitară acustică, mandolină, pian, acordeon, vioară, cajon). Fanii și prietenii vor putea redescoperi repertoriul Sarmalelor Reci în noi sonorități.

Rock, blues, jazz, balade, improvizație și o interacțiune insolită cu publicul.

In completarea acestui peisaj va invitam in gradina noastra urbana sa savurati un pahar de cidru de mere Strongbow, iar cidrul se savureaza cel mai bine cu gheata si muzica de calitate.

Grădina Floreasca propune seria de evenimente muzicale “Apus Acustic” care va găzdui artiști din mai multe genuri muzicale, de la bossa nova, blues, până la folk și chiar îmbinarea armonioasă dintre acestea. Pasionații de muzică live se vor răsfăța cu o cină delicioasă alături de prieteni într-un cadru sonor fabulous în serile răcoroase de vară.
----------------------------------------
Rezervări – 0755 085 967, in intervalul 10:00 - 22:00
Apus Acustic 11
----------------------------------------
Parteneri media:
ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GABRIELASIMION.RO, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELA GURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO, facebook.com/SocialAgendaBucharest, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI