Apus Acustic 13 / Acker Trio - Sunmusic


Data și ora:
Gazdă:

Mircea Eliade nr 16, Bucharest, Romania, 012014
Organizator:

Despre

Grădina Floreasca
prezintă

Apus Acustic 13 / Acker Trio - Sunmusic
4 iulie, ora 19.30
Grădina Floreasca (Bd. Mircea Eliade nr.16)

Acker Trio ne invită la o călătorie muzicală ce surprinde prin simplitatea și în același timp profunzimea compozițiilor proprii, precum și prin interpretarea foarte personală a unor piese din repertoriul internațional, toate pe ritmuri și armonii de Nu-Soul, Jazz și RnB.

Cei trei membrii cântă împreună de mulți ani, muzica lor dezvoltându-se în multe direcții - Petra și Michael Acker au experimentat și s-au exprimat prin Jazz, Soul, R’n’B și chiar House sau Downbeat, cântată în cele mai diverse formule, împreună cu muzicieni autohtoni și internaționali, pe scene din țară și străinatate. Albert Tajti, un pianist de seamă al scenei de jazz și nu-soul românești, completează formula cu armonii și ritmuri mereu inspirate. Cântă de la vârsta de 7 ani, a studiat la Universitatea de Muzica din Cluj și este între timp unul din cei mai implicați muzicieni din jazz-ul autohton.

In completarea acestui peisaj va invitam in gradina noastra urbana sa savurati un pahar de cidru de mere Strongbow, iar cidrul se savureaza cel mai bine cu gheata si muzica de calitate.

Grădina Floreasca propune seria de evenimente muzicale “Apus Acustic” care va găzdui artiști din mai multe genuri muzicale, de la bossa nova, blues, până la folk și chiar îmbinarea armonioasă dintre acestea. Pasionații de muzică live se vor răsfăța cu o cină delicioasă alături de prieteni într-un cadru sonor fabulous în serile răcoroase de vară.
----------------------------------------
Rezervări – 0755 085 967 (10.00-22.00)
Apus Acustic 13
----------------------------------------
Parteneri media:
ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GABRIELASIMION.RO, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELA GURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO, facebook.com/SocialAgendaBucharest, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente