Apus Acustic 16 / Bouzoukia - Seară Grecească


Data și ora:
Gazdă:

Mircea Eliade nr 16, Bucharest, Romania, 012014
Organizator:

Despre

Grădina Floreasca
prezintă

Apus Acustic 16 / BOUZOUKIA - Seară Grecească
7 August, ora 19.30
Grădina Floreasca (Bd. Mircea Eliade nr.16)

Vara aceasta aduce încă un eveniment deosebit celor îndrăgostiți de muzica bună. Vă invităm să petreceți într-un stil grecesc plin de viață și pasiune: Bouzoukia!

Dacă te gândești la muzica grecească primul gen care îți vine în minte este bouzoukia.

Invitatul nostru special, care ne va oferi un show unic, este nimeni altul decât Capriel Dedeian, instrumentist și compozitor, membru al Uniunii Compozitorilor.

Acesta nu va veni singur, ci însoțit de alți doi muzicieni redutabili.

În completarea acestui peisaj vă invităm în grădina noastră urbană să savurați un pahar de cidru de mere Strongbow, iar cidrul se savureaza cel mai bine cu gheață și muzică de calitate.

Grădina Floreasca propune seria de evenimente muzicale “Apus Acustic” care va găzdui artiști din mai multe genuri muzicale, de la bossa nova, blues, până la folk și chiar îmbinarea armonioasă dintre acestea. Pasionații de muzică live se vor răsfăța cu o cină delicioasă alături de prieteni într-un cadru sonor fabulous în serile răcoroase de vară.

Travel Image created by Mrsiraphol.
----------------------------------------
Rezervări – 0755 085 967 (10.00-22.00)
Apus Acustic 15
----------------------------------------
Parteneri media:
ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GABRIELASIMION.RO, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELAGURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO, facebook.com/SocialAgendaBucharest, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI