Apus Acustic 21 / Duo Vibes - No(w) Strings Attached


Data și ora:
Gazdă:

Mircea Eliade nr 16, Bucharest, Romania, 012014
Organizator:

Despre

Grădina Floreasca
prezintă

Apus Acustic 21 / Duo Vibes - No(w) Strings Attached
18 septembrie, ora 19.30
Grădina Floreasca (Bd. Mircea Eliade nr.16)

Absolvenți ai Academiei de Muzică din Bucurșsti și având turnee în Suedia, Germania, Franța sau Maroc, "Duo Vibes" prezintă redutabilul chitarist Cătălin Vlad și violoncelistul Gheorghe Ștefan. Cu un repertoriu extrem de incitant din zonele latino, flamenco, jazzy sau chiar și clasic, "Duo Vibes" ne arata ca au "no strings attached".

Grădina Floreasca propune seria de evenimente muzicale “Apus Acustic” care va găzdui artiști din mai multe genuri muzicale, de la bossa nova, blues, până la folk și chiar îmbinarea armonioasă dintre acestea. Pasionații de muzică live se vor răsfăța cu o cină delicioasă alături de prieteni într-un cadru sonor fabulous în serile răcoroase de vară.
----------------------------------------
Rezervări – 0755 085 967 (10.00-22.00)
Apus Acustic 21
----------------------------------------
Parteneri media:
ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GABRIELASIMION.RO, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELAGURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO, facebook.com/SocialAgendaBucharest, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI