Aquarius

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Sâmbătă, 2 iulie, de la ora 20,30 Cătălina Beta și Sorin Romanescu aduc la Serendipty "Aquarius", un nou proiect muzical ce include world music - "hituri".

Veți asculta piese ce poartă semnatura The Police, Jimi Hendrix, King Crimson, Michael Jackson etc. - şi jazz standards din anii '30, '40, '50, aranjate într-o manieră avangardistă de talentatul chitarist şi compozitor Sorin Romanescu care se întâlneste cu interpretarea vocală pură şi vibrantă a "vocii care îmbracă în catifea", Cătălina Beta, rezultând un act sonor care transcende spaţiul şi timpul.

***

Cătălina Beta
O prezenţă vocală tulburător de curată, expresivă şi fermecatoare, cu un timbru inconfundabil, cantăreaţă şi compozitoare, experimentând mai multe genuri muzicale (jazz, bossa nova şi choru, blues, electro, rock, folk), Cătălina Beta este o prezenta unica in peisajul muzical autohton, o voce pură, sensibilă şi de forţă totodata, marchează peisajul underground al muzicii româneşti, poziţionându-se ca una dintre cele mai mari voci din ţară la ora actuală.
https://www.facebook.com/Catalina.Beta

Sorin Romanescu
Un muzician care nu mai are nevoie de nici o prezentare.
Unul dintre cei mai talentaţi ghitarişti din ţară, creator şi vizionar, transformă orice apariţie scenică într-un act sonor care transcende spaţiu şi timp, într-o experienţă care vibrază în tine multă vreme.
https://soundcloud.com/sorinromanescu

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

***

Rezervările la acest eveniment încep de la ora 20,00, pentru a avea timp să comandaţi şi să vă servim din bunătăţile meniului nostru până la ora 20,30, oră după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideraţie pentru artişti.