ArenA Bridge of Love #4 - Valentine's Marathon @ArenaPubRegie

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Complexul Studențesc Regie, Splaiul Independenței 290, București, Romania
Organizator:

Despre

❣️ "Arena Bridge of Love" este evenimentul dedicat studenților îndrăgostiți și nu numai! Evenimentul va avea loc la intrarea ArenA Pub, din campusul studențesc Regie - Politehnica.

❣️ Este al patrulea an când organizăm acest eveniment!

❣️ Asteptam toate cuplurile care doresc să își arate dragostea, să participe la acest eveniment. In perioada 1-13 Februarie, noi punem la dispoziția fiecarui cuplu câte un lacăt pe care acesta îl va agăța pe poarta iubirii. Îl încuiați și păstrați cheia.

❣️ Pe data de 14 Februarie, de Valentine's Day la ora 00:30 un invitat special va alege un lacăt, iar voi trebuie să vă încercați cheile pentru a vedea care cheie deschide lacătul dragostei, care va trimite cuplul într-un Secret TRIP romantic în cele mai frumoase locuri din ITALIA alese special pentru voi!

❣️ Detalii suplimentare la ☎️ 0760.588.066 sau prin mesaj privat pe pagina ArenA Pub.

❣️ Premiul cel mare constă într-un Secret TRIP romantic, pentru două persoane unde sunt asigurate zborurile și cazarea. Secret TRIP-ul va fi organizat de comun acord cu câștigătorii (după ce aflăm care sunt aceștia) pentru a se stabili perioada și alte detalii prin care ulterior să pregătim totul și ei să nu știe exact unde își vor petrece între 2 și 4 zile romantice!

❣️ Eveniment organizat de ArenA Pub & Ninel Danila Events, cu sprijinul Secret TRIP - eHaiHui.net - Around The World!

❣️ Parteneri: STUDENT TV, Music Awards TV, MyPR