Armonia si Iubirea: de la utopie la realitate


Data și ora:
Gazdă:

Strada Arhitect Ion Mincu, București, Romania
Organizator:

Despre

​Rada Pantea dezvolta de peste 10 ani un program de cunoastere de sine prin meditatii, exercitii bioenergetice, respiratie constienta insotite de cunostinte despre structura energetica a omului.

Programul consta in asocierea observarii de sine la nivel mental si emotional cu intelegerea anatomiei noastre energetice (corp fizic, eteric, emotional sau astral si mental).

La acest atelier o sa vedem cum omul poate sa corecteze cauzele care duc la dezechilibru si sa se echilibreze in mod constient. Sute de persoane au avansat in viata lor ca urmare a acestei practici.

Rada Pantea tine cursuri in Romania si Franta in cadrul Centrului Solisis pe care l-a creat, dupa ani de pregatire interioara in care a facut numeroase calatorii initiatice in Tibet, India, Egipt, Brazilia, Turcia, Grecia si Camino de Santiago.
In prezent este si presedinta bibliotecii spirituale Pythagore in Strasbourg, biblioteca cu 100 de ani vechime care gazduieste si conferinte internationale din diverse curente spirituale.​
Vorbitoare a 7 limbi straine, inainte de a-si gasi vocatia veritabila, a muncit ca prezentator si producator TV si apoi ca director executiv.
http://www.solisis.org/armonia-si-iubirea-de-la-utopie-la-realitate.html

va asteptam cu drag la Seneca anticafe
luni 27 martie de la ora 19 la 21
Str. Arhitect Ion Mincu Nr 1, Bucuresti
participarea voastra 30 ron care acopera si consumatia