Art Fashion Fair


Data și ora:
Gazdă:
Bulevardul Aviatorilor 8A, București, Romania
Organizator:

Despre

Art Fashion Fair

Pe 21 si 22 Octombrie 2017 ne vedem la cel mai cool eveniment de lifestyle si fashion din Romania - Art Fashion Fair. Promovam o cultura a inspiratiei, creativitatii si colaborarii, prezentand exclusiv designeri si branduri autohtone (haine si accesorii de autor, obiecte de design interior si produse organice) unei comunitati de oameni deschisi catre original, consumatori de design romanesc, high fashion si luxury brands. Intrarea este libera!
✔️ Program
Sâmbătă: 10.00 AM – 9 PM. Duminică: 10:00 AM – 8 PM
Qreator by IQOS se afla in Piata Victoriei, Bulevardul Aviatorilor 8A (exact la iesirea de Metrou Victoriei spre Bd. Aviatorilor)

✔️ Art Fashion Fair | Eco Cult este a10-a editie Art Fashion Fair, va multumim ca ne sunteti alaturi de mai bine de 2 ani!

✔️ 30 de designeri si branduri romanesti (alese in urma selectiei riguroase) expun la Art Fashion Fair
Chemistry, P’ANKA, Luviane Atelier de Parfumerie si Bijuterie, THAÏS & STRÖE, Icrus Florea, Mihaela Coman, Ana Domina, Gabriela Secarea, Izabela Mandoiu, Porphyras, Mihaela Cretescu, Oana Vasiloiu, Minionette, Atelier de lana, Bizar Concept, UKISCREATOR, KoModa, Muna Radu, Irina Antonesi, Una-i Luna, Sapun Natural Nettyel, Whiskers and tales, Perfect Legs Shoes si altii.

Castiga un voucher de 400lei la Art Fashion Fair! Cum?
✔️1. Like Art Fashion Fair aici: https://www.facebook.com/ArtFashionFair/
✔️2. Join eveniment Art Fashion Fair | Eco Cult aici : https://www.facebook.com/events/121926355184320/
✔️3. Posteaza pe pagina eventului https://www.facebook.com/events/121926355184320/ o fotografie cu o piesa din garderoba ta creata de un designer roman (spune-ne si numele lui in descriere) si invita-ti prietenii sa ii dea like.
Premiul este acordat Vineri 20 Octombrie 2017 la ora 16 participantului a carui imagine a primit cele mai multe like-uri (indeplinind toate cele 3 conditii de inscriere in concurs).
Castigatorul va fi anuntat pe pagina Art Fashion Fair si prin mesaj privat.Voucher-ul poate fi folosit in weekend-ul 21-22 Octombrie la Art Fashion Fair pentru achizitia unui produs de la oricare din designerii prezenti la event.
Succes!!!
With Chemistry, Icrus Florea, Atelier De Lana, Izabela Mandoiu, Perfect Legs Shoes, Muna Radu, Sapun Natural Nettyel

Fotografii