Art Fashion Fair - Local Designer Market


Data și ora:
Gazdă:
Strada Dumbrava Roșie 2, București 030167, Romania
Organizator:

Despre

Hai la Art Fashion Fair - Local Designer Market în weekend să cunoști 6 din cei mai tari designeri contemporani de modă din Romania

Art Fashion Fair, cel mai cool eveniment de lifestyle și fashion din România , este o expoziție cu vânzare ce promovează o cultură a inspirației, creativității și colaborării, prezentând designeri și branduri autohtone (haine și accesorii de autor, design textile, accesorii home&deco, produse organice) unei comunități de oameni deschiși către original, consumatori de design românesc, high fashion și luxury brands.
Pe 22-23 octombrie 2016, de la ora 12 la 20, vă așteptăm la Art Fashion Fair - Local Designer Market- cel mai nou eveniment marca Art Fashion Fair – cu o selecție eclectică de designeri romani si zonă de lounge în oaza noastră urbană de la Maison 13 (Str. Dumbrava Rosie 2, Gradina Icoanei). Intrarea este liberă și încurajăm accesul cu animale de companie!
Să intelegeți mai bine despre ce este vorba, mai jos vă prezentăm 6 din cei mai talentați designeri români de modă pe care îi puteti cunoaște la Art Fashion Fair - Local Designer Market weekend-ul viitor.

1. Chemistry – Creative Director Vera Alecsa
2. Alex Ciobanu
3. Bianca Popp
4. Mihaela Cretescu
5. NOON
6. Sokezama Unicate Manufactures

Alte sugestii

29 Ian
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
30 Ian
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente