Artist in Residence I Cristian Soleanu & Double Quartet


Data și ora:
Bilete:
35 lei / 25 lei (cu reducere)
Gazdă:

Hanul Gabroveni, Strada Lipscani 86, București, Romania
Organizator:

Despre

Primăria Municipiului București, prin ARCUB continuă seria evenimentelor de gen cu Jazz @ ARCUB, Artist in residence, în perioada noiembrie 2016 – iunie 2017.

Noul program Jazz @ ARCUB – ARTIST IN RESIDENCE invită muzicieni de jazz să curatorieze un sezon de concerte cu o temă propusă de ei înșiși. Programul își dorește să devină o pepinieră pentru noile direcții în jazz-ul românesc și european, o platformă pentru creativitatea scenei muzicale din România. Curatorul primei stagiuni a ARTIST IN RESIDENCE este pianistul & compozitorul de jazz Lucian Ban, iar tema propusă de acesta este: 21st Century Jazz – de la tradiție la avangardă.

Cristian Soleanu, unul dintre cei mai importanți saxofoniști și muzicieni din jazz-ul contemporan românesc, deschide seria “Artist In Residence” cu proiectul “New Elements” pentru quartet de jazz și quartet de viori.

Detalii: http://arcub.ro/seria-concertelor-de-jazz-continua-aceasta-toamna-la-arcub/

Următoarele concerte din seria Artist in Residence:
19 noiembrie: Amina Claudine Myers: SAMA ROU – Songs from My Soul
3 decembrie: Paolo Profeti Quintet
17 decembrie: Mircea Tiberian & Toma Dumitriu Pale Dot
Lucian Ban – Mr. Joy: A Celebration of Paul Bley

Biletele, cu prețuri începând de la 35 de lei, sunt disponibile pe site-ul www.arcub.ro și la casa de bilete ARCUB din strada Lipscani nr. 84-90.

Fotografii