Artsider: Trimite-l pe John.S la Upfest!


Data și ora:
Gazdă:

Calea Griviței 55, Bucharest, Bucharest, Romania, 010704
Organizator:

Despre

>> Live painting cu John.S
>> Urban Art Fair – lucrări & stickere în serie limitată
>> Workshop de stencil art pentru copii
>> Intrare liberă
_____________________________________________

Sâmbătă, pe 3 iunie, punem de un crowdfunding old-school, adică nu pe internet, ci în curte la J'ai Bistrot București, unde ne adunăm cu mic, cu mare să ne delectăm cu niște artă urbană. Banii strânși sunt pentru cheltuielile de transport, cazare și materiale, de care John.S are nevoie ca să meargă la Upfest 2017 și să reprezinte arta urbană bucureșteană în orașul lui Banksy.
_____________________________________________

Despre John.S:

John.S este street & stencil artist în București. Recent s-a făcut remarcat cu lucrările sale, dintre cei 730 artişti inscrişi, din peste 40 tări, și a fost selectat să participe la cel mai mare festival de street art & graffiti din Europa, Upfest - The Urban Paint Festival.

Cel mai amplu proiect al său este ”Compounds”, un exercițiu de auto-educare, care invită privitorul să devină mai conștient de mediul înconjurător și să prevină deteriorarea lui, în timp ce reamintește de efectele pe termen lung ale unui consum exagerat.
_____________________________________________

Conceptul ”Artsider” face parte din noua serie de evenimente Artivist, ce plasează artistul în lumina reflectoarelor și-și propune să afle răspunsul la întrebarea ”cine e el și cum îl putem susține?”. Prima ediție îl are în centru pe artistul John.S și este organizată de Artivist în parteneriat cu J'ai Bistrot București.
_____________________________________________

artsider /ɑːt sʌɪdə/ noun = a person who is actively contributing to the art community; a person who is on the side of art!

Are you an artsider? Join us!