Atelier de bricolaj pentru copii ”Zmeie de hârtie”

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Ștefan cel Mare 1, Bucharest, Romania, 010576
Organizator:

Despre

Ne pregătim de primăvară și, pentru ca primele ieșiri în parc să fie pline de culoare și veselie, avem pentru tine un atelier la care vom confecționa cele mai frumoase zmeie de hârtie.

Originar din China, zmeul a fost inițial folosit în armată, pentru trimiterea de mesaje militare, apoi pentru comemorarea celor dispăruți. Treptat, zmeul de hârtie a devenit un instrument distractiv și, odată cu intensificarea schimburilor internaţionale, s-a popularizat şi în alte ţări asiatice, precum Coreea sau Japonia, apoi în insule îndepărtate, în lumea arabă şi Europa de Vest... apoi în toată lumea!

Azi, înălţarea unui zmeu este mai ales o joacă de copil, însă la workshop-ul de bricolaj, jucându-ne, vom învăța și o mulțime de lucruri despre cultura coreeană și legile fizicii care îl mențin în aer pe coloratul plutitor.

Pentru că nu există copilărie trăită pe de-a-ntregul dacă, printre multe altele, nu ai înălţat cel puţin o dată un zmeu, atelierul pe susținut de Cristian Magic va aduce fericire în stare pură pentru întreaga familie!

Interval orar: 11.00 – 12.00
Locatia:Bistro Dorobanti, str Sos Stefan cel Mare nr 1 (http://www.bistrodorobanti.ro/contact)
Cost: 40 lei (presale)
Consumabilele sunt asigurate de Bistro Dorobanți
Plata se poate face la Bistro Dorobanti (de luni până sâmbăță 8,00-20.00) sau în contul comunicat la înscriere
Participanți: 5-15 de copii

Înscrierea: se face la numărul de telefon 0723 90 90 07 sau trimițând un email la adresa evenimente@bistrodorobanti.ro