Atelier de caligrafie


Data și ora:
Gazdă:

Strada Arhitect Ion Mincu, București, Romania
Organizator:

Despre

Dragi prieteni,

Atelierul "Invitatii de poveste" va invita pe 19 Noiembrie sa va exprimati gandurile intr-un mod caligrafic.

Organizam primul nostru atelier de caligrafie care, speram noi, sa va poarte prin minunata lume a caligrafiei, a cernelii si a detaliilor vintage, cu care veti avea placerea sa va jucati si sa creati mesaje pentru sufletul vostru si pentru cei dragi.

Pentru ca ne dorim sa va simtiti alaturi de noi ca intr-o familie, atelierul va avea loc in Seneca Anticafe, un loc linistit si creativ, care cu siguranta va va cuceri din primii pasi pe care ii veti face inauntru.

Pe 19 Noiembrie, la ora 14:00, incepem cu pasi timizi sa folosim penita si cerneala viu colorata, urmand sa ne imprietenim cu hartia de calc, accesorile metalice si florile uscate, finalizand cu sigiliile elegante si unice de ceara.

Pretul atelierului este 70 lei/ persoana in care sunt incluse materialele pe care le veti folosi in cadrul atelierului, precum si gazduirea in Seneca Anticafe.

Pentru mai multe detalii si inscrieri puteti suna la numarul de telefon 0735.176.147 – Stefania sau puteti trimite un e-mail la adresa stefaniamihaela1809@gmail.com

Va asteptam in numar cat mai mare sa scriem povesti caligrafice!