Atelier de cooking pentru copii - Bomboane

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Str Gabroveni, nr 4, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Suntem pregatiti pentru cel mai asteptat atelier: Magia bomboanelor! Ne inspiram din bucataria raw vegana, ne jucam cu seminte, dar nu uitam nici de deliciosul topping de ciocolata.

Locurile pentru acest atelier sunt deja rezervate, asa ca incepem de acum inscrierile pentru modulul urmator: Atelierul de pizza - 12 martie.

Atelierele sunt recomandate copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani si de desfasoara in fiecare duminica, de la ora 11:00, timp de o ora. Grupele vor fi alcatuite din maximum 10 copii, asistati de cel putin un parinte.
Toate materialele de curs, echipamentele, ingredientele si ustensilele necesare sunt asigurate de Mood for food.
La sfarsitul fiecarui curs, copiii impreuna cu parintii se vor aseza la masa si vor degusta preparatele. In pachet este inclusa si o bautura pentru cei mici: apa, ceai sau limonada.

Fiecare atelier se plateste individual, in ziua in care are loc.
Costul unui atelier este de 85 lei (pret standard incepand cu 12 martie)
Atentie! Prietenii „Mood for food” beneficiaza de un discount de 20% pentru fiecare curs in parte. Oferta este valabila doar pentru cursurile care tin pana pe 5 martie si se activeaza foarte repede: like pe pagina noastra de Facebook.

Participarea la curs se face pe baza de rezervare la numarele de telefon: 0736.691.844 / 0733.531.767 sau pe e-mail la adresa: moodisfood@gmail.com

Urmatorul curs este:

5. Arta si distractie la micul dejun – o intalnire in care vom invata despre importanta acestei mese, dar si despre cum sa o pregatim delicioasa, apetisanta si vesela (5 martie)