Atelier de Gătit Sănătos pentru Masa de Paște

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

33, Fluierului Street, Bucharest, Romania, 021434
Organizator:

Despre

Anul acesta îți propunem o abordare diferită a mesei de Paște!

Cum ar fi ca pe lângă preparatele tradiționale să introduci și un platou vegan light, bogat în legume de sezon și bunătăți cât mai variate?

Atelierul de gătit pe care l-am conceput te va îndruma, practic și teoretic, în crearea unei experiențe culinare memorabile pentru cei dragi: un platou vegan sau vegetarian delicios care să-i incite şi să-i încânte chiar și pe cei mai pretențioși dintre ei!

Te așteptăm cu drag la Deli 33, într-o atmosferă caldă şi prietenoasă, într-o locaţie cu un design modern ce te va încânta cu siguranţă!

☼ Despre ghidul tău Mary Balaban:
Mary este mama lui Andrei (un minunat băiețel în vârstă de 6 ani), o fostă corporatistă care a decis la un moment dat să își dedice timpul visului ei drag, acela de a oferi educație alimentară copiilor.

Este certificată în domeniul culinar și în domeniul nutriționist și este Ambasador în România, din aprilie 2015 - JAMIE OLIVER - Food Revolution Day.

Mary susține cu bucurie ateliere și cursuri de gătit sănătos pentru copii în școli, grădinițe și after-school. De asemenea susține cursuri de gătit privind organizarea și implementarea unui stil de viață sănătos pentru tineri și adulții, este implicată în proiecte sociale privind combaterea obezității infantile, realizeză meniuri pentru grădinițe și after-school, gătește pentru petreceri și evenimente dedicate copiilor și ajută oamenii să adopte un stil de viață sănătos prin realizarea de meniuri personalizate.

☼ La ce să te aștepți de la întâlnirea noastră:
- să înveți să prepari Bowl Food - alternativa rapidă de a pregăti o masă echilibrată, hrănitoare și gustoasă; fiecare își va crea propriul bol cu ingrediente proaspete, de sezon cărora le vom da o savoare aparte prin asezonări diferite;
- să înveți să prepari cel mai bun drob vegan cu ciuperci si verdețuri de sezon;
- să descoperi și să folosești cât mai des în preparate legume proaspete de sezon;
- să înveți să te bucuri de diferite texturi și culori în preparatele tale;
- să primești rețete delicioase și sănătoase;
- să pleci cu o idee clară despre cum va arăta viitorul tău platou de Paște.

Toate preparatele din cadrul atelierului vor fi de post (fără carne, ouă, produse lactate, etc.).

După ce vom pregăti preparatele, ne vom așeza la masă și ne vom bucura împreună de întreaga experiență culinară într-o atmosferă relaxantă, ca între prieteni.

Fiecare invitat va primi la sfârșit o surpriză dulce, sănătoasă 😊

☼ Preț 135 lei:
Număr limită de participanți: minim 10 persoane - maxim 14 persoane

❀ Înscriere și contact:
Corina Toma
✉ corina.toma@activator.ro