Atelier de magie

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Sfintii Voievozi, nr. 60, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Ce faci cand vrei sa atragi atentia sau sa spargi gheata? Cum iti invingi emotiile inaintea unei prezentari? De ce unora le este usor sa fie sufletul petrecerii? Parca zilnic este nevoie de cativa asi in maneca, nu?

Primul atelier de magie aplicata, sustinut de Andrei Gîrjob, va aduce lumina asupra intrebarilor de mai sus si va deschide calea catre magia ca solutie in viata de zi cu zi.

DE CE
Iluzionismul nu mai necesita o scena imensa, nu mai implica joben si nici cutii misterioase. Magia contemporana sau close-up mizeaza pe acum si aici, pe poveste si spontaneitate.

In cadrul atelierului vei invata principii stiute de magicieni pe care le vei putea folosi la randul tau la bine si la rau :)

CINE
Andrei Gîrjob este magician autodidact de la varsta de 14 ani, cand a vazut primul truc. A simtit ca nu mai exista cale de intoarcere, chiar daca nu ii era clar cum o sa arate drumul lui.

A fost nevoie de multi ani de repetitii si esecuri pana sa se poata numi magician si pana si-a gasit povestea magiei pe care lumea voia sa o asculte. Astazi este cel mai reprezentativ magician din Romania specializat in close-up magic si restaurant magic, o nisa pe care a ridicat-o in Bucuresti si nu numai.

CUM
Pret - 50 de lei (include materialele necesare)
Locurile sunt limitate, rezervarea este necesara si se poate face printr-un mesaj pe pagina de Facebook.

Numerele alese in acest atelier sunt dedicate amatorilor. Pe langa instructiunile primite de la Andrei Girjob, fiecare participant se angajeaza sa exerseze si sa repete pentru a avea parte de succesul scontat.

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
2 Feb
Papagalul mut de Nae Caranfil - Sala Mare, TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MARE - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente