Atelier de realizat buchete de flori din hartie colorata

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Ștefan cel Mare 1, Bucharest, Romania, 010576
Organizator:

Despre

Cunoasteti niste manute indemnatice si foarte creative? Daca da, atunci va asteptam la atelierul nostru unde, din cartoane si hartie colorata, cu bete din lem, panglici sau sfoara, lipici, sclipici si foarfece vom realiza cele mai colorate si mai vesele buchete de flori din cate ati vazut pana acum! Participantii la atelier vor invata cum sa realizeze trandafiri si multe alte tipuri de flori cu ajutorul indoiturilor, dar fara a utiliza acul care in mod normal se foloseste in tehnica Quilling.
Inspirate de culorile si bucuria primaverii, buchetele de flori vor aduce, la randul lor, culoare incaperii in care vor fi asejate si bucurie persoanei careia ii vor fi oferite. Cu un pic de imaginatie, acestea pot fi transformate in decoratiuni ce nu vor ramane cu siguranta neobservate. In stil vintage sau modern, buchetele de flori vor pastra ampernta micilor creatori, dezvoltanu-le creativitatea si dexteritatea.

Data: sambata, 1 Aprilie
Intervalul orar: 14.00 – 15.00
Locatia:Bistro Dorobanti, str Sos Stefan cel Mare nr 1 (http://www.bistrodorobanti.ro/contact)

Participanti: 5-25 de copii

Consumabilele: sunt asigurate de Bistro Dorobanti

Investitia: 40 lei presale
Plata: se poate face la Bistro Dorobanti (de luni pana sambata 8,00-20.00) sau online pe https://www.blt.ro/bistro-dorobanti.html
Inscrierea: se face la numarul de telefon 0723 90 90 07 sau trimitand un email la adresa bistrodorobanti@yahoo.ro cu subiectul ”Buchete de flori ”. Parintii sunt rugati sa mentioneze in email numele si data nasterii copilului.