Atelier decor pe globuri


Data și ora:
Gazdă:

Strada Arhitect Ion Mincu, București, Romania
Organizator:

Despre

Dragii nostri,

Stim cat de mult va plac sarbatorile de iarna si cat de mult asteptati sosirea lor, insa mai stim si cat de greu este sa gasiti cadoul ideal pentru persoanele dragi din viata voastra.

Echipa atelierului nostru va invita sa va creati singuri globurile magice de Craciun in cadrul atelierului Decor pe globuri de Craciun. Cu ajutorul sclipiciului, al stelutelor, conurilor de brad, a florilor uscate si a zapezii albe veti crea doua globuri pentru cineva drag voua.

Asa cum v-am obisnuit de la primul workshop sustinut de atelierul nostru, si de data aceasta atelierul Decor pe globuri de Craciun se va tine in minunata locatie Seneca Anticafe, un loc linistit si creativ, care cu siguranta va va cucerii din primii pasi pe care ii veti face inauntru.

Prietena noastra, Iulia Cristian, o sa ne pregateasca cu bucurie mici pachetele cu biscuit aromati si fragezi, care or sa ne aduca aminte de atmosfera fermecata a serilor de sabatoare.

Pretul atelierului este 70 lei/ persoana in care sunt incluse materialele pe care le veti folosi in cadrul atelierului, precum si gazduirea in Seneca Anticafe.

Pentru mai multe detalii si inscrieri puteti suna la numarul de telefon 0735.176.147 – Stefania sau puteti trimite un e-mail la adresa stefaniamihaela1809@gmail.com .

Va asteptam in numar cat mai mare sa cream si sa ne bucuram impreuna!