Atelier Francois: Geometrie sacra. Sticla. Tiffany Technique


Data și ora:
Gazdă:

Strada George Enescu 25, București, Romania
Organizator:

Despre

Atelier Francois: Geometrie sacra. Sticla. Tiffany Technique | expozitie cu vanzare

21 decembrie, intre orele 15.oo – 22.3o, la Journey Pub ( str. George Enescu nr. 24, in Piata Romana)

______Atelier Francois: cadouri inedite, de autor_____
Pentru o zi intreaga Atelier Francois ajunge la Bucuresti cu o mini expozitie cu vanzare in care puteti admira si cumpara:
>>> Brose .
>>>>>>Obiecte de décor .
>>>>>>>>>>Terrarium cu plante .

Create in tehnica tiffany, din sticla colorata sau clara, obiectele de la Atelier Francois sunt tuse, accente 3D: inspirate din geometria sacra, un terrarium poate sa iti aminteasca de corpurile platonice, brosele sunt taieturi de timp si spatiu suspendate in forme, suportul de bijuterii devine chiar bradul de Craciun, cupele pentru lumanari sunt adevarate sere in miniatura, o vaza simpla este in sine un obiect notabil de décor pe care il observi in camera.

Toata aventura Atelier Francois a inceput din curiozitate, spune Punky Ha, creatoarea identitatii creative: “eram curioasa cum se poate adapta o tehnica atat de cunoscuta de lucru in sticla intr-un mod modern si minimalist. S-a imbinat bine cu plantele, ajungand astfel sa creez ghivece neconventionale si apoi accesorii pe care oamenii le pot purta cu placere desi sunt doar… din sticla si cupru!”

Expozitia cu vanzare este deschisa timp de o zi, in data de 21 decembrie, la Journey Pub, intre orele 15.oo-22.3o. Creatoarea Atelier Francois va fi prezenta la standul expozitiei.

Parteneri media: RRC prin Orasul Vorbeste, Romania Pozitiva, Filme-carti.ro, Radio Guerrilla , Iqool.ro, Literaturapetocuri.ro