BACK TO THE ROMANCE MUSIC w Daniel Lazar @ Kaffa Pub


Când:
14 Ianuarie 22:00 - 15 Ianuarie 02:00
Gazdă:

Strada Morilor nr. 46, Strada Morilor 46, București 031224, Romania
Organizator:

Despre

Joi, 14 Ianuarie, va promitem o seara unica si o atmosfera perfecta! Alaturi de invitatul sau Veran Zorila, un saxofonist de exceptie, vocea calda a lui Daniel Lazar ne va aduce in prim plan frumusetea muzicii romance!

“Plugged but Unplugged” inseamna transpunerea publica a unui concept de show exclusivist in care eleganta si rafinamentul partiturilor de soul sau blues sau jazz sau chiar reductia acustica a celor mai cunoscute refrene se intalnesc cu inclinatia de multe ori obsesiva a lui Daniel dar si a celorlalti prieteni invitati in concert de a comunica cu publicul doar prin intermediul muzicii. Metaforic vorbind, desfasurarea live a acestui concept este o insula unde te refugiezi pentru cateva ore pentru a te deconecta de la realitatea imediata a industriei muzicale.

“Ma bucur mult fiindca de ceva vreme am reluat si public seria concertelor “Plugged But Unplugged” pentru ca cel putin pentru mine este ca un SPA … Imi reincarc bateriile, imi pun gandurile si trairile in ordine. Este un altfel de sentiment pe care mi-l ofera desfasurarea acestui concept. Multi zic ca este vorba de mai multa expresivitate in mod cert este mai multa liniste, alti prieteni zic ca este vorba de mai multa pasiune eu zic ca este mai multa apropiere. Cei care au fost la un concert “Plugged But Unplugged” stiu exact despre ce este vorba, pe toti ceilalti ii astept joi seara in Kaffa Pub Bucuresti, pentru a intelege la fata locului tot acest “altfel” a ceea ce inseamna Daniel Lazar pe scena.”

Joi, 14 Ianuarie, de la 22.00, la Kaffa Pub!

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0731 007 580 sau 0767 671 013
Adresa: Str. Morilor, nr. 46, Bucuresti
Web: www.kaffapub.com