Barmaniada - Etapa de Mixologie 2016


Data și ora:
Gazdă:

Etaj 1, Strada Smârdan 30, București, Romania
Organizator:

Despre

Marţi, 27 septembrie, va avea loc Etapa de Mixologie, unul dintre cele mai aşteptate evenimente din cadrul Barmaniada 2016. Cea de-a doua probă a competiţiei va reuni într-o atmosferă creativă și plină de energie cei mai talentați barmani mixologi din țară, de la ora 20:00, la Nomad Skybar (Smârdan 30).

Program
20:00 – 22.30 cei mai iscusiți barmani mixologi îşi vor expune îndemânarea şi talentul în faţa juriului, prin prepararea creativă a 4 cocktail-uri pe bază de gin cu tema „Filmul londonez”.

23.00 – Vom anunta castigatorii.

Invitaţi
Continuând tradiţia de a reuni profesionişti din plan naţional şi internaţional, şi anul acesta evenimentul se va bucura de prezenţa unui invitat special de peste hotare: Tim Stones, Beefeater Global Brand Ambassador. Având o vastă experiență în mixologie și bartending, în prezent se pregătește să devină maestru distilator, lucrând cu unul dintre cei mai mari maeștri distilatori de gin la ora actuală în lume, Desmond Payne.

Premii
Juriul competiţiei va fi format din profesionişti renumiţi, care vor evalua preparatele concurenților din punct de vedere tehnic, senzorial și din punct de vedere al experienței create. Preşedintele comisiei, Tim Stones, îi va avea alături pe următorii membri:

• Bogdan Nicolae, co-fondator Barmania și președinte al Asociației Barmanilor Profesioniști din România;
• Tudor Alexandru, trainer Barmania și barman profesionist;
• Ionuț Frangulea, Brand Ambassador Monin;
• Sima Vasile, barman profesionist cu experiență de peste 8 ani în bartending, Food & Beverage Manager Nomad Skybar.

Cel mai bun barman mixolog din competiţie va câștiga o vizită în Londra și se va califica direct in finala Beefeater MIXLDN, precum și un premiu în valoare de 400 Euro. Ceilalți doi câștigători vor primi premii de 300 Euro – locul al II-lea și 150 Euro pentru cel de-al treilea loc al podiumului. Totodată, partenerii competiţiei vor pregăti recompense-surpriză.