Beck Corlan & Marcelle Poaty-Souami

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Carol Davila, nr. 1, Bucharest, Romania, 050451
Organizator:

Despre

Beck Corlan- Chitara, Voce, Compozitor, Producator
Marcelle Poaty-Souami- Pian, aranjor, Co-producator

Rebeca Samuelsson, cunoscută sub numele de Beck Corlan, a început să studieze muzica la 5 ani, în Drobeta Turnu Severin. La vârsta de 6 ani se mută la Timișoara împreună cu familia și urmează 12 ani de muzică, la Colegiul National de Arte “Ion Vidu”.
În anul 2006 începe să scrie muzică, versuri și formează o mică trupă alături de prietena ei, Ana Kui. Activează local timp de 5 ani, în formule diferite, cântând cover-uri, dar și o parte din piesele compuse de ea, abordând genuri diferite ca Pop, Funk, Soul, Raggae, Groove, Pop-Rock, Rap, R&B.
În anul 2011, Beck pleacă în Statele Unite ale Americii unde studiază pentru un an muzică, lansând primul videoclip pe platformele de socilizare la piesa “Your Love” :
https://www.youtube.com/watch?v=rmv4bmxV2Ys
În 2012 se întoarce în România la Timișoara și își reia activitatea concertistică locală. Tot în acest an lansează, împreună cu Ana Kui, un alt clip care stârnește interes pe internet la piesa “ Ai curaj! ”:
https://www.youtube.com/watch?v=O9aTCPr49sk
În anul 2013, Beck și Ana, la initiativa colege lor Martei Cotuna , lansează videoclipul “ Evoluția muzicii ușoare românești “, care devine viral în Romania ( peste un milion de vizualizări) :
https://www.youtube.com/watch?v=2Dn0LHGbLGc
Tot în anul 2013 este invitată în emisiunea lui Cătălin Ştefănescu Garantat 100%, unde interpretează alături de colegii ei de formație două piese compuse de ea.
În 2014 Beck Corlan concertează la Festivalul Beautiful Romania în Piața Eminescu din București alături de alți artisti precum: ZDOB ȘI ZDUB, VAMA, GOJIRA & PLANET H etc.
Este foarte activă pe rețelele de socializare, canalul ei de Youtube fiind sursa principală de unde ascultătorii o cunosc ( 3300 de abonați ).
Susține concerte in librăriile Cartureşti și un concert în cadrul caravanei FreedomTour, menită să atragă atenţia oamenilor asupra traficului de persoane, evenimentul având loc La Căpițe în Timișoara.
Răspunde invitațiilor din țară și concertează împreună cu formația în București la evenimentul “Femei pe Mătăsari” la Teatrul Mignon, în televiziuniile TVR, urmând ca, împreună cu band-ul, să lanseze în 2015 primul ei album “ Poduri de Pace”. Lansarea a avut loc în luna martie în Timișoara, la Ambasada.
În același an, trupa este invitată să susțină un concert in Suedia, împărțind scena cu artistul american, câștigător a zece grammy-uri, Kirk Franklin, un solist de muzică Gospel. A doua zi, un ziar Suedez scrie despre energia, pasiunea și puterea din muzica pe care trupa Românească a adus-o în Suedia, astfel că pe prima pagină a ziarului apare un titlu uriaș care spune: “ Surpriza Festivalului”, la adresa trupei Românești.
Pe 1 decembrie 2015 formția lansează pe internet videoclipul piesei "România".
https://www.youtube.com/watch?v=Zy8kdM3GWn8
În Primavara anului 2016 Beck Corlan, alături de band-ul ei, deschide seria evenimentelor Asfalt Muzical din Timișoara. Mai tarziu, sunt invitați să concerteze în Piața Libertății în cadrul festivalului Artelor Timișorene, iar în luna iulie, la Music Travel Romania.
În iarna aceluiași an, împreună cu colegul ei de trupă Marcelle, Beck este invitată din nou să concerteze în Suedia, în cadrul festivalului GF Winter ( GULBRANNAFESTIVALEN).
La sfârșitul lunii august, Beck a devenit mămică. Revine însă în primavara anului 2017, concertând în Oradea, la lansarea de carte a lui Mihai Neamțu, reluându-şi încet activitatea.

Artist support 20 ron
RSVP 0752.206.746

Va asteptam cu drag, de fiecare data!

Alte sugestii

29 Ian
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
30 Ian
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente