Beginner's Guide: Agency Life


Data și ora:
Gazdă:

Calea Plevnei 61, București, Romania
Organizator:

Despre

Cea de a treia ediție PR Tea & AD Cookies își propune să-ți ofere un preview pentru primele zile într-o agenție. După ce câștigi internshipul mult dorit și entuziasmul este înlocuit de teamă, începi să te gândești care este atitudinea potrivită și ce și-ar dori seniorul să vadă într-un proaspăt angajat. Apoi mai intervin câteva întrebări, curiozități, iar cu ele teama încurcă eficiența.
Așa că trișăm și aducem seniorii la noi să ne răspundă la întrebări!
În prima zi ne va vorbi Mariciu, Head of Social Media la GMP PR, pe care-l știm cu toții din vlogurile lui și care are experiență cu proaspeții studenți. Miercuri, 22 februarie, vine Theodor George Slavic, Social Media Specialist la GMP PR, coleg de-al lui Mariciu, obișnuit și el cu angajați tineri și pregătit să ne dea câteva sfaturi. Pe el îl știm și din proiectele ”Maidanezi ai Bucureștiului” și ”băicoi-artparasites” deci se lasă cu întrebări multe!
Pentru înscriere trimite un mail la adresa prteaadcokies@primeromania.ro până la data de 20 februarie, ora 23:59, în care să ne spui numele, numărul de telefon și facultatea. Accesul este gratuit în ambele zile!