Belles Chansons des Boulevards - Concert live

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Amiral Vasile Urseanu, București, Romania
Organizator:

Despre

Duminică, 8 mai, de la ora 19.00 vă invităm să petreceţi o seară specială, cu parfum parizian și mic-parizian, pe muzica anilor 40'-60': chansonete și tango cu acorduri de swing-jazz alături de Diana Tudor (voce) şi Alexandru Burcă (pian). Repertoriul concertului ''BELLES CHANSONS DES BOULEVARDS'' include piese celebre, precum: Champs-Elysees, Sous le ciel de Paris, La Boheme, Mademoiselle de Paris, Grands Boulevards, Et si tu n'existais pas, Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară, Cel mai frumos tango din lume, Ce să fac dacă-mi placi, Hai, coșar, etc.

***
Diana Tudor a susținut numeroase concerte și recitaluri în București și în țară, interpretând repertoriul de chansonete franțuzești, café-concert, musical, jazz-swing și de alte genuri de muzică în cadrul ‘Bucharest Music Film Festival’ (ARCUB), Festivalului ’Simfonii de Vară’ din București, la Muzeul Municipiului București - Palatul Șuțu, la Teatrul Regina Elisabeta, Teatrul Godot, Teatrul Maria Filotti din Brăila, Societatea Română de Radiodifuziune, sub patronajul Academiei Române: la Universitatea Dimitrie Cantemir, la sediul UNITER (’Gala-Le Théâtre’) și în cadrul unor alte evenimente culturale.

Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’ din București. Este laureat (cu premiul I) al Concursului Internațional de pian ‘Ludwig van Beethoven’ din Italia, precum și a altor concursuri naționale și internaționale: Concursul de Interpretare Pianistică ‘Pro Piano’, Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală ‘George Georgescu’, Concursul Național de Interpretare Instrumentală ‘W. A. Mozart’, etc. A susținut concerte și recitaluri la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’, Sala Studio a Ateneului Român, Televiziunea Română (TVR2), Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’, Festivalul ‘George Enescu’, Studioul ‘Mihail Jora’ al Societății Române de Radiodifuziune, Palatul Parlamentului, Palatul Șuțu, Sala ‘Auditorium’ a Muzeului Național de Artă, etc.

Les Grands Boulevards: Diana Tudor & Alexandru Burcă
https://www.youtube.com/watch?v=kCrWl1m_s1s

Je ne veux pas travailler: Diana Tudor & Alexandru Burca https://www.youtube.com/watch?v=TbCjrveNAos

Un gamin de Paris: Diana Tudor & Alexandru Burcă
https://www.youtube.com/watch?v=7NkKPfXgoKI

Rezervari: 0773 303 113