Black Rhino Music pres. BAU (TM) / Expirat Halele Carol / 27.04


Data și ora:
Gazdă:

Str. Constantin Istrati 1, Bucharest, Romania, 040542

Despre

Black Rhino Music pres. B.A.U. (TM) / Dubase (BH) / 031R (B)
Joi 27.04. 10PM
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Biletele pentru eveniment se vor putea găsi la intrare cu prețul de 25 de lei.

-----------

Continuăm selecția de artiști pentru serile Black Rhino Music cu legendarii B.A.U., Dubase și 031R. Rămânem concentrați pe misiunea de a promova sunetul și cultura din spatele acestuia.

B.A.U. (Timișoara)
B.A.U. (Brigada Artistică Urbană) este un colectiv deschis care creează muzică de dans improvizată. Format în jurul unui grup de prieteni din Timișoara, B.A.U. cântă împreună din 1995: Uțu Pascu (bass, samplers, effects), Vlad Trif (keys), Alin Mărgărit (guitar, keys), Tavi Scurtu (drums), alături de MC Tina și Dru Klein, cele mai bune voci ale scenei drum&bass din România. Spontaneitatea și coerența discusului improvizat, condus de interacțiunea cu publicul, rămân neegalate. De-a lungul timpului, B.A.U., a avut nenumărate colaborări cu artiști precum Toni Kuhn, Dan Griober, UFO, DJ Dudu, Roli Breaker, DJ Dubase, DJ Sleek, DJ Vasile, Electric Brother, Seba 1394, Dan Mitrofan, MC Agent, Ati de Chile, MC Bean, Norzeatic, Injektah, Pacha Man, Turntable Science, Eddie Neumann, Sascha Bota, Claudiu Buna, Lucian Nagy, Bucharest Jazz Orchestra, O.S.G.C. și mulți alții.
O combinație aventuroasă, organică și originala, cu influențe funk, soul, hip hop, dub, jungle/drum&bass, breakbeat, broken beat, 2-step, definesc stilul B.A.U. care este pus în slujba găsirii groove-ului perfect al momentului.

Soundcloud: https://soundcloud.com/b-a-u-1

DUBASE (Oradea)
Omul din spatele proiectului Guerilla Outernational, Dubase este activ în scena de dans/club din 1996. Într-o carieră de 20+ ani, Dubase a promovat un sunet eclectic trecînd prin genuri precum techno, breaks, bass music, jazz ethnic, dub, jungle, lista ramânând mereu deschisă. Între 2003 și 2006 a colaborat cu Leizaboy, cunoscut acum și sub pseudonimul Calibro 45, la "colorarea prin muzică" a filmelor mute in cadrul festivalului de film TIFF din Cluj-Napoca.

Facebook: https://www.facebook.com/djdubase

031R (București)
031R este unul dintre numele ce s-au implicat activ în dezvoltarea scenei dubstep din București la mijlocul anilor 2000, ca promoter, curator și DJ. Provenit dintr-un background de breakbeat și drum&bass, în 2006 a pornit proiectul dubstep.ro, iar pe parcursul următorilor 5 ani s-a implicat, într-o formă sau alta, în evenimente ce au adus pe scena din capitală nume ca: Loefah, Sgt. Pokes, Benga, Skream, Tes La Rok, Caspa, Virus Syndicate sau Al-Haca Soundsystem. Selecțiile lui încă provin de undeva din perioada incipientă a dubstep-ului ca gen muzical, din Croydon și Bristol, din dark garage, dub și techno.

Mixcloud: https://www.mixcloud.com/tony031r

Alte sugestii

22 Ian
BUCURESTI OPEN BUSINESS NETWORKING EVENT
Food & Drink
Începe la 13:00  |  Bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 2A, București 040241, Romania
26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente