Breastfeeding is the new sexy!


Data și ora:
Gazdă:

bld. Timisoara, nr. 26Z, sector 6, Bucharest, Romania, 061331
Organizator:

Despre

Bebelusul tau are nevoie sa fii vesela, mereu binedispusa si pregatita sa ii oferi toata iubirea pe care i-o porti - chiar daca perioada sarcinii si a alaptarii sunt solicitante si vin la pachet cu foarte multe provocari.
Trebuie sa gestionam sanii prea-plini, durerosi, cearcanele adanci de la oboseala adunata, chiar si frica-de-oglinda. Asa arata vreo trei ani din viata noastra, a femeilor devenite gravide si apoi mame. Dar nu e musai, iar noi avem pentru tine solutii reale, deja aplicate si 100% practice.
Ok, da - va fi un mic efort in spate! Dar asa cum in #avion adultul isi pune primul masca de oxigen pentru a putea ajuta apoi copilul, asa si-n realitatea ta de zi cu zi trebuie sa te pregatesti si sa te informezi, sa nu te uiti pe tine: 🤰🏻mental, 💕 emotional si 🏋️‍ fizic.

De Saptamana Alaptarii, SAMAS a invitat-o pe Mariana Romanica, consultant de imagine si personal shopper, sa povsteasca un pic despre ce ni se intampla si.. despre alternativa:
* ce se intampla cu corpul nostru dupa ce nastem (mituri & realitati), ce se intampla cu sanii nostri si marimea fluctuanta a lor si cum gestionam aceasta marire fluctuanta
* spre ce tip de vestimentatie sa ne indreptam in contextul in care nu prea putem purta 👠tocuri si cum armonizam alaptarea cu stilul nostru vestimentar👗;
* directii stilistice pentru proaspetele mamici - sfaturi practice si Q&A;
* cum "iesim" din hainele de gravida si in ce haine merita sa investesti in perioada alaptarii.
Vor fi alaturi de noi Codruta Nedelea, consultant in nutritie si remodelare corporala, Izabel Gavrila, consultant in alaptare si babywearing, si Adina Cozma, kinetoterapeut specializat pe gimnastica si masaj post-natal.

Hai sa stam de vorba pe #3august, ora 17.00 - Plaza Romania Mall (intrarea principala) despre #tips&tricks ca viata ta de #gravida si proaspata mamica sa fie la fel de creativa, plina de incredere si entuziasm, hranitoare pentru trupul bebelusului tau, dar si pentru al tau.

Important:
😍10 participante vor fi fericitele castigatoare ale unei evaluari a compozitiei corporale ca sa stie exact ce modificari sa faci in stilul de viata., ulterior programate la sediul SAMAS.
😍Fiecare participanta va primi sfaturi practice personalizate in urma intrebarilor punctuale pe care o rugam sa le pregateasca;
👦👧Toddlerii sunt bine-veniti. Cei de la Petrecaretii ii vor tine ocupati pe cei mici cu ateliere diverse. pe ei ii gasiti aici http://www.petrecareti.ro/, 0727 721 082
📝 Rezervati un loc completand formularul: https://goo.gl/m44WtS

🍾 Vom avea o tombola plina de premii dragute de la partenerii nostri.
Le multumim pe aceasta cale: CHICCO.RO, Weleda, HipHip.ro, Vea Line
#sma2017