Breathelast, 5 Years Anniversary - Invitați: Chaos Cult & Between Colors


Data și ora:
Bilete:
30 de lei
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

Vă așteptăm să le ascultăm povestea pe care o scriu de 5 ani, și să-i petrecem alături de prietenii de la Chaos Cult și Between Colors!

Trupa Breathelast s-a format în 2010, a abordat un gen apropiat de alternativ / nu-metal la început, însă, datorită unor schimbări de componență și unui suflu nou aferent, trupa a început să se aventureze, aproape nebănuit, în sfera post hardcore/ metal.

Breathelast a lansat in 2012 un disc de debut, de 7 piese , auto-intitulat Breathelast, sub tutela Metalfan Records Division | Metalfan Romania, înregistrat la Next Dog Studio de Marius Costache. 2013 aduce un material nou de 4 piese, cu un stil mai apasăt și mai brutal, piese ce sunt deja promovate în concerte, sub titlul THE FLOOD, și care este lansat alături de prietenii de la Cap de Craniu, sub denumirea Split it Out.

Breathelast a cântat în peste 60 de concerte (România, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Republica Moldova), până la ora actuală, cele mai recente concerte fiind alături de nume ca Stick To Your Guns / Caliban / Club Fabrica, și participarea la Rockstadt Extreme Fest în august 2014. 2014 este anul în care Breathelast definitiveazaă noua formulă prin pregatirile pentru un album de lungă durată, dar și un single/experiment vizual, în limba Română: Maluri, responsabili de audio video fiind producatorul formației Marius Costache (sunet) și Miluță Flueraș (foto / video).

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente