Breathelast - concert acustic / Centru


Data și ora:
Gazdă:

Calea Victoriei 48 - 50, Pasajul Victoria, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Breathelast. este o formație de metal cu diverse influențe, din Constanța-București, fondată în 2010, cu rădăcinile multor altor proiecte locale la bază. Trecută prin câteva schimbări de componență, formația rezistă și își promovează muzica prin multe concerte la început, ajungând să evolueze de la an la an încât să aleagă posibilitățile de afișare "pe viu", trecând de la concerte de club la festivaluri naționale și la câteva ieșiri din țară.

Dorința trupei de a cântă și de a se reinventa mereu i-a purtat de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o rețetă anume și de a baza sound-ul trupei pe trăirea naturală a membrilor formației, până la abordarea în română a unor nuanțe diferite, față de ce erau obișnuiți să livreze. Materialul "Maluri" ia astfel naștere, sub tutelă Universal Music România, marcând un nou episod în evoluția Breathelast.

Momentan, trupa pregătește primul lor material de cursă lungă (după self titled 7 tracks și split-ul cu Cap de craniu 4 tracks), ce urmează să fie înregistrat la Studio148. Materialul este anunțat pentru finalul anului 2017. Breathelast pregătește, în paralel cu albumul full length (engleză și română), un material integral în limba română, din care deja au pregătit spre lansare single ul "Monstrul", cu ajutorul pe sunet / video din partea celor de la BlueCat Studio / Real Sound Studio.

Multiplatform oficial Breathelast "Monstrul":
https://umr.lnk.to/Breathelast-MonstrulYD

Multiplatform oficial Breathelast "Maluri":
https://umr.lnk.to/Breathelast-Maluri

Facebook oficial:
https://www.facebook.com/Breathelast
YouTube oficial:
https://www.youtube.com/user/Breathelast

Intrarea este liberă