Bucharest Disaster Detour: Cum dispar lucrurile în peisaj | Accelerator București 2021


Data și ora:
Gazdă:
Pantelimon, București, Romania
Organizator:

Despre

Bucharest Disaster Detour(c) este o agenţie luminată, dedicată îmbunătăţirii în formă continuată, optimizării accelerate a experienţei deturnătoare, mereu în avangarda turismului urban cultivat în nişele însămânţate ale deşertului de asfalt.

Parte din oferta noastră specială pentru acest început de Răpciune este o plimbare indedită prin Parcul Pantelimon, alături de Mircea Nicolae:

-- cum dispar lucrurile în peisaj --
"O mare parte din intervențiile în spațiul public pe care le-am făcut au avut loc in parcul Pantelimon, din partea de est a orașului.
Acum opt ani de zile, când se întâmpla asta, locul arăta altfel. Între timp parcul a fost modernizat, drumurile de țară au devenit alei asfaltate, iar intervențiile mele au dispărut complet în peisaj. Pe parcursul unui tur ghidat voi povesti ce lucruri am făcut și unde, luând în considerare și transformarea prin care a trecut parcul."

[COORDONATE]
Dată - 9 septembrie, ora 14:00
Loc de întâlnire - Metrou Pantelimon
Mijloace de transport încomun - autobuzele 102, 104

Dacă vă place să le scrieţi oamenilor, adresa noastră de email este contacto@bucharestdisasterdetour.com.
Dacă vă place să vorbiţi cu oameni, pentru lămuriri şi detalii despre întâlnire vă rugăm să ne sunaţi la unul din următoarele numere de telefon: 0735 538 918 sau 0728 374 007.

Proiect finanţat prin Acceleratorul de Idei București 2021.