Bucharest Mini Maker Faire


Data și ora:
Gazdă:

Str. Pajurei nr. 3A, Bucharest, Romania, 70000

Despre

Bucharest Mini Maker Faire este un festival dinamic și interactiv, care își propune să aducă la un loc creatori/makeri din diferite domenii: meșteșugari, artiști, oameni de stiintă, ingineri și IT-iști de toate vârstele, pentru a face schimb de experientă, a învăta și descoperi împreună. Scopul evenimentul este inițierea unei comunități a makerilor români, și alăturarea lor mișcării makeri-lor de la nivel global.

Bucharest Mini Maker Faire este un eveniment de o zi în care atât copiii cât și adulții pasionați vor avea ocazia să se transforme împreună în creatori și să își redescopere pasiunea. Iubitorii de tradiții și artizanat se vor putea întâlni cu meșteșugari și vor putea lucra alături de aceștia, iar cei atrași de tehnologii moderne le vor putea descoperi și încerca rând pe rând.

Maker Faire, “Greatest Show (and Tell) on Earth”, este un festival internațional al creatorilor organizat de revista americană MAKE: Magazine și răspândit pe tot globul. Prima ediție a avut loc în anul 2006, în San Mateo, California, iar în zece ani conceptul de Maker Faire a cuprins întreg mapamondul.

Fotografii

Alte sugestii

22 Ian
BUCURESTI OPEN BUSINESS NETWORKING EVENT
Food & Drink
Începe la 13:00  |  Bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 2A, București 040241, Romania
26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente