Skillet & Pop Evil la Shine Festival 2018 - 30 iunie si 1 iulie


Când:
30 Iunie 17:00 19:00
Gazdă:
Cutitu de Argint nr.3 - Parcul Carol, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

SKILLET, una dintre cele mai iubite trupe de rock de peste Ocean, vine in premiera in Romania ca headliner al festivalului Shine 2018 alaturi de Pop Evil!

Abonamentele sunt deja in vanzare la preturi speciale aici: www.iabilet.ro/bilete-skillet-si-pop-evil-confirmate-pentru-shine-festival-2018-30845/

Dupa ce in 2017 la editia a cincea Shine i-a avut ca headlineri pe canadienii de la Three Days Grace, e timpul ca in 2018 festivalul sa treaca la urmatorul nivel cu un line-up pe masura. Multe alte trupe de calibru vor fi anuntate in curand!

Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti pe 30 iunie si 1 iulie iar abonamentele earlybird cu preturi speciale au fost puse deja in vanzare pe iabilet.ro, in magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea din toata tara la preturile speciale de: 139 de lei Acces General si 229 de lei Golden Circle, in fata scenei. Primele 300 de abonamente din fiecare categorie au pret special!

Skillet s-au format in 1996 Memphis, Tennessee, iar din componenta actuala fac parte John (lead vocals/bass) si Korey Cooper (rhythm guitar, keyboards, backing vocals), Seth Morrison (lead guitar) si Jen Ledger. Jon Cooper este singurul membru original care a ramas in trupa. De-a lungul celor peste 20 de ani de cariera, SKILLET au lansat 7 albume, doua dintre ele fiind certificate cu platina de catre RIAA si unul cu aur.

Cel mai recent al trupei, "Unleashed" a fost lansat in luna august a anului trecut si a fost foarte bine primit atat de catre fani, cat si de catre presa de specialitate. Skillet sunt cunoscuti pentru ambitia si devotamentul de care dau dovada in turnee si nu numai, asa ca in anul 2010, Songkick.ro i-a clasat pe locul 5 in topul Hardest Working Bands of 2010. Pana in prezent, trupa a urcat pe scenele unora dintre cele mai mari festivaluri din Europa, precum Rock AM Ring si are la activ turnee impreuna cu Breaking Benjamin, Three Days Grace, Seether, Shinedown, Puddle Of Mud si multi altii.

Pop Evil s-a format in 2001 in Michigan si deja are clipuri pe Youtube cu zeci de milioane de afisari. Au patru albume la activ iar urmatorul album care va purta chiar numele trupei va fi lansat in februarie 2018! Piese precum "Last Man Standing" de pe al doilea album, "War of Angels", au putut fi ascultate in episoade ale curselor Nascar pe FOX si ESPN sau la campionatele de NFC. Cel mai de succes album al trupei de pana acum, "Onyx", a fost produs de Johnny K (nominalizat la Grammy) iar Piesa "Trenches" a fost numarul 1 pe Rock Radio. Trupa a fost in turnee cu Black Label Society, Seether sau Avatar si este in continua crestere.

Abonamentele de doua zile s-au pus in vanzare pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea la urmatoarele preturi:

- EARLYBIRD: primele 300 de abonamente - 139 de lei Acces General si 229 de lei Golden Circle (in fata scenei)
- PRESALE 1: pana pe 5 februarie - 159 de lei Acces General si 249 de lei Golden Circle
- PRESALE 2: pana pe 30 iunie - 179 de lei Acces General si 269 de lei Golden Circle
- LA INTRARE abonamentele Acces General vor costa 200 de lei, cele Golden Circle urmand sa fie de mult sold out.

Se pun in vanzare doar 4000 de abonamente Acces General si 700 Golden Circle.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.

Un festival oferit de BestMusic Live Concerts si sustinut de ROCK FM

Alte sugestii

23 Dec
The Nutcracker
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Palatului, Strada Ion Câmpineanu 28, București 010039, Romania
23 Sep
ROD STEWART Concert
Concert
Începe la 20:00  |  Piața Constituției, București, Romania
26 Sep
Bucharest Science Festival 2018
Festival
Începe la 11:00  |  Strada Suliței, București, Romania
Vezi mai multe evenimente