CAMIOANE IN MULTIME + Support live at club Fabrica


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

Formatia CAMIOANE IN MULTIME a luat fiinta in anul 2000, la ideea lui Carmen si Fisa. Prima piesa se numeste "Varianta 3" si a fost difuzata prima oara de Andrei Gheorghe la ProFm, dupa ce numele formatiei i-a atras atentia si l-a facut sa asculte aceasta piesa. A difuzat imediat piesa la radio si a invitat trupa sa cante la un concert important pe care il pregatea postul de radio.

Au urmat multe ore petrecute in studio cu idei si inregistrari, plus noi concerte. In anul 2002 apare primul album al formatiei, intitulat sugestiv...PLASTIC. Stilul aparte al formatiei in peisajul muzical romanesc a fost apreciat de public la concertele trupei.
Dupa 10 ani de pauza, trupa revine in forta in industria muzicala romaneasca, cu piese noi, un sound special si o noua componenta: Carmen "Electrica" - voce, Fisa - chitara si clape, Robert - chitara bass si Alex - tobe.

Trupa este acum "back in business" cu o piesa noua - FRAIERA TA (ce poate fi ascultata pe pagina formatiei), alte piese noi in lucru si concerte explozive!!!

Detalii legate de concert, cat de curand.