Cântăm “Din toata inima” cu VOLTAJ, pe 27 aprilie


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Ţi-e dor să te simţi ca la “20 de ani”? Atunci vino pe 27 aprilie, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe, unde Călin Goia şi colegii săi te aşteaptă la un show de zile mari în care vei regăsi cele mai îndrăgite compoziţii ale trupei. Iar dacă toată seara o vei petrece dansând, “Dă vina pe Voltaj”!

Cu o carieră de peste 30 de ani, trupa aduce în faţa publicului un adevărat univers muzical. De la poveşti de dragoste pe portativ, până la cele mai antrenante refrene ce au ocupat primele poziţii în topurile autohtone, Voltaj te surprinde şi te încântă de fiecare dată. Vom canta “Din toată inima” – hitul dedicat Naţionalei de fotbal a României, dar şi “Lumea e a mea”, "Povestea Oricui", “Ora de Germană” sau “Albinuţa”, într-un concert la Voltaj înalt. Aşa că nu pierde un concert electrizant şi asigură-te că nu rămâi “Kori Gent” la dans, distracţie şi voie bună!

Biletele pentru concertul din 27 aprilie se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzică, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară) şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
- 60 de lei, cu loc la masă
- 40 de lei, fără loc, în faţa scenei, pe ringul de dans

Un eveniment recomandat de Magic FM.