CARGO - Lansare de Vinyl pe 25 ianuarie la Hard Rock Cafe


Data și ora:
Gazdă:

București, Romania
Organizator:

Despre

Miercuri, pe 25 ianuarie de la ora 21:30, va invitam la Hard Rock Cafe la un eveniment cu totul si cu totul special: Lansarea de Vinyl a Cavalerilor Rockului Romanesc, CARGO ! Pentru un show total, nu vom avea mese in fața scenei !

25 Ianuarie este ziua magica in care Cargo lanseaza un material discografic de exceptie: CARGO VINYL, un material dedicat colectionarilor si fanilor exclusivisti.

Bilete gasiti online aici www.iabilet.ro/bilete-cargo-lansare-de-vinyl-26939/ si in reteaua iabilet.ro/retea

Pentru o calitate mai buna a sunetului, materialul va fi presat pe 2 viniluri si vor fi fabricate intr-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare (si atat) care vor fi inseriate pentru ca fiecare dintre voi sa fie posesor al unui unicat (si pentru a avea o valuare numismatica in timp). Un amendament : albumele cu numarul 1 si 250 vor fi vandute la licitatie, iar banii vor fi donati pentru vitimele dezastrului din Colectiv. Dublu vinilul contine 12 cintece si se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Romane, in concertul Noaptea Vrajitoarelor, datorita sustinerii din partea prietenilor,fanilor si cargologilor - cei care stiu toate textele, vorbele si chiar si rasuflarile noastre.

2016 a fost pentru Cargo un an plin de concerte si realizari , adaugand la colectia privata mai multe distinctii importante printre care: Ordinul Cultural in Grad de Cavaler , Cetateni de Onoare ai Orasului Timisoara si, de departe cea mai importanta distinctie din partea publicului: CEA MAI IUBITA TRUPA ROCK DIN ROMANIA.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică de 1500 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- Cu loc la masa in sala: 75 lei (numar limitat de bilete)
- Fara loc, in fata scenei: 40 lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM si METALHEAD